Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Cloud werkplek Breda

Werken vanuit de cloud maakt het voor jou mogelijk om altijd en overal bij je bestanden te kunnen. Met de ICT oplossingen van LOSNING ICT weet je zeker dat al jouw gegevens en applicaties snel en op een veilige manier te bereiken zijn. Voortaan ben je niet meer beperkt tot een vaste pc, maar kun je overal in Breda en omstreken aan de slag! Het enige wat je nodig hebt is een device en een internetverbinding.

Lees hieronder meer over de voordelen van een cloud werkplek, of neem direct contact met ons op via het contactformulier! 

 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van een
Cloud Werkplek in Breda

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

De mogelijkheden van een cloud werkplek in Breda

Met een cloud werkplek van LOSNING ICT geniet je van een aantal voordelen. Een cloudoplossing zorgt er niet alleen voor dat je data vanuit elke locatie bereikbaar is, maar bij LOSNING ICT zijn je applicaties ook op andere locaties te gebruiken. Zelfs wanneer het om grafische applicaties gaat zoals Archicad, Revit en nog veel meer. Deze applicaties draaien vanuit de cloud, zodat er minder hoge eisen gesteld hoeven te worden aan jouw computerapparatuur. Hiermee bespaar je dus ook op de nodige investeringen! Er is geen grote opslagruimte of extra werkgeheugen benodigd met een cloud werkplek. 

Staat jouw applicatie nog niet op onze lijst van ondersteunde applicaties? Neem dan contact op met ons. Het kan goed zijn dat deze optie inmiddels al toegevoegd is.

Een veilige cloud werkplek in Breda

Jouw data wordt bij LOSNING ICT veilig ondergebracht. Met ons streng beveiligde datacenter weet je zeker dat jouw data nooit in de verkeerde handen valt en altijd bereikbaar zal zijn. Jouw werkplek wordt namelijk te allen tijde automatisch gemonitord op verdacht gedrag. Dit geldt voor de websites die bezocht worden en voor potentiële indringers. Daarnaast wordt er iedere nacht een back-up gemaakt van jouw werkplek zodat al de bestanden beschikbaar blijven. Heb je behoefte aan nog meer ondersteuning? Met ons totaalbeheer kun je rekenen op 24/7 support.

Bekijk wat onze partners van de samenwerking vonden.

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Kom erachter hoe wij jouw werk makkelijker kunnen maken!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Aan de slag met een cloud werkplek in Breda

Wil jij ook flexibeler aan de slag kunnen met een cloud werkplek in Breda? Wij leggen je graag uit wat een cloud werplek in Breda voor jou en je bedrijf kan betekenen. Onze deskundige collega’s komen graag met je in contact. Direct telefonisch een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook via 088-567-6464.