Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Een cloud werkplek in Rotterdam

Een plek waar je alle data kunt vinden en ermee kunt werken waar en wanneer je wilt: met een cloud werkplek van LOSNING ICT in Rotterdam kan het! Een cloud werkplek biedt veel mogelijkheden voor jou en je bedrijf. De gegevens zijn gemakkelijk opgeslagen, maar ook streng beveiligd. Zo kun je er altijd bij, maar hoef je je geen zorgen te maken over dataverlies. Zo wordt het werkproces efficiënter en biedt het veel flexibiliteit voor de werknemers.

LOSNING ICT biedt uitgebreide cloud werkplekken voor bedrijven in en rondom Rotterdam. Ook graag goed bereikbaar en flexibel in het databeheer en de werkplek? Haal dan het maximale uit een cloud werkplek van LOSNING ICT! 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van een
Cloud Werkplek

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

Veilig werken op afstand

Op afstand werken is nog nooit zo makkelijk geweest met de cloud oplossingen van LOSNING ICT. Wij zorgen ervoor dat al je data en applicaties op afstand bereikbaar zijn. Naast de software voor office doeleinden, bieden wij ook de mogelijkheid aan om grafische applicaties op afstand te draaien. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vanuit ieder systeem bij je applicatie kunt, maar het bespaart je ook de nodige investeringen in dure systemen met hogere prestaties. Op onze servers zullen al jouw gegevens met behulp van zeer strenge beveiliging bewaard worden en zal er iedere nacht een back-up gemaakt worden. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken over de veiligheid van je gegevens.

Wij denken met je mee over jouw cloud werkplek in Rotterdam

Wij helpen mee met de indeling van jouw ICT infrastructuur. Met ons totaalbeheer voor cloud werkplekken in Rotterdam kun je rekenen op 24/7 support. Wij staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Op zoek naar meer ICT oplossingen? Naast een cloud werkplek in Rotterdam kun je ook gebruik maken van onze VoIP, consultancy, hardware Leasing, webhosting of ons advies als second opinion. Zo hebben we voor iedere vraag een ICT oplossing in huis!

Bekijk wat onze partners van de samenwerking vonden

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Kom erachter hoe wij jouw werk makkelijker kunnen maken!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Wat een cloud werkplek in Rotterdam voor jou kan betekenen

Wij vertellen je graag meer over de voordelen van een cloud werkplek in Rotterdam. Onze deskundige ICT’ers leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is en welke oplossing het beste aansluit op jouw wensen. Neem contact op en laat je informeren!