Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Online Werkplek Breda

Door vanuit de cloud te werken kun je altijd en overal bij jouw gegevens en applicaties. Thuis, onderweg of bij een klant: je hebt altijd de beschikking over een persoonlijke werkplek. Zo hoef je nooit meer zware apparatuur mee te nemen en ben je niet afhankelijk van je persoonlijke computer voor het uitvoeren van je werkzaamheden.

Op deze pagina leggen we je graag uit wat de voordelen zijn van een online werkplek. Wil je nog meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier! Wij leggen je alles uit over de oplossingen van LOSNING ICT. 

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.

De voordelen van een
Online Werkplek

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

De voordelen van een online werkplek in Breda

Het online opslaan van gegevens is niet nieuw en is bij ons veiliger dan ooit. Maar wist je dat wij met behulp van onze servers ook in staat zijn om jouw meest gebruikte applicaties vanuit de cloud te draaien? Hierdoor heb je nooit meer gedoe met licenties of updates en kun jij je tijd zo efficiënt mogelijk benutten! Met onze zwaar beveiligde servers word je bovendien behoed voor externe dreigingen en wordt er dagelijks een back-up gemaakt van je gegevens. Dit wordt allemaal op de achtergrond door ons uitgevoerd, zodat jij er geen hinder van ondervindt. De Cloud is bovendien duurzamer dan een server op locatie. 

Het is niet nodig om zelf ICT kennis in huis te hebben. Onze servicedesk is 24/7 beschikbaar om jou helemaal te ontzorgen. 

 

Meer oplossingen naast een online werkplek in Breda

Wij zijn er voor jouw succes! Om dit waar te kunnen maken staan wij 24/7 voor je klaar. Met ons totaalbeheer kun je rekenen op complete ontzorging. Voortaan heb jij geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt voor jou geregeld op het moment dat het jou het beste uit komt. Zo kun jij altijd ongestoord doorwerken. Wil je voor al je ICT vragen bij één bedrijf terecht kunnen? Met onze optionele services kunnen wij je in meerdere behoeften voorzien. Wij helpen je met het installeren van VoIP zodat jij met uitgebreide opties kunt telefoneren. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een multifunctionele printer of andere hardware te leasen. Zo ben je verzekerd van de beste apparatuur en services!

Bekijk wat onze partners van de samenwerking vonden.

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Kom erachter wat het voordeel voor jouw bedrijf kan zijn!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Betaal alleen voor de online werkplek in Breda die je gebruikt

Vrijwel al onze services zijn schaalbaar. Je betaalt per gebruiker per maand en kunt op ieder gewenst moment afbouwen of het aantal gebruikers verhogen. Wil je weten welke voordelen een online werkplek in Breda voor jou kan hebben? Neem contact op met ons en kom erachter wat er mogelijk is!