Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Online werkplek Rotterdam

Met een online werkplek heb je altijd al je bestanden en applicaties tot je beschikking, ongeacht de computer waarmee je op dat moment werkt. Jouw vertrouwde omgeving altijd binnen handbereik! Geen gedoe meer met het meenemen van zware apparatuur of wachten tot je bij je vaste pc bent. LOSNING ICT maakt het allemaal mogelijk met een online werkplek in Rotterdam. 

Lees op deze pagina meer over de voordelen van een online werkplek in en rondom Rotterdam en wat LOSNING ICT voor je kan betekenen. Snel en vrijblijvend vragen stellen kan natuurlijk gemakkelijk via het contactformulier. 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van een
Online werkplek

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

De voordelen van een online werkplek in Rotterdam

LOSNING ICT biedt een uitgebreide oplossing aan met veel mogelijkheden. Zo helpt een cloud werkplek je bijvoorbeeld aan:

een centrale opslag voor de werkplekken;
antivirus en antispam beheer;
dagelijkse back-ups van de werkplek;
remote support;
een ruime opslag per gebruiker.

 
Onze cloud diensten bieden je niet alleen de mogelijkheid om bij je data te kunnen, maar wij maken het ook mogelijk om je applicaties vanuit de cloud te draaien. Dit is met name handig wanneer je met zware grafische applicaties werkt die veel eisen van je computerapparatuur. Het enige wat je voortaan nodig hebt is een internetverbinding en een computer of apparaat! Over veiligheid heb je nooit meer zorgen. Iedere werkplek wordt dag en nacht gemonitord en er worden dagelijks back-ups gemaakt.

LOSNING ICT helpt je graag

Het team van LOSNING ICT staat altijd klaar om je te helpen. Wij vinden service erg belangrijk en zorgen er daarom voor dat we 24/7 beschikbaar zijn voor onze klanten. Downtime kost geld en dat is onnodig! Heb je behoefte aan uitgebreidere hulp met jouw ICT infrastructuur? Dan is ons totaalbeheer de beste oplossing. Complete ontzorging, veilige systemen en een professionele supportafdeling zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. Zo heb je de meeste zekerheid dat jouw ICT omgeving altijd beschikbaar is!

Lees wat klanten over ons vertellen

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Optimaal gebruik maken van een online werkplek in Rotterdam

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Handiger werken in de cloud

Als bedrijf wil je te allen tijde je klanten kunnen helpen. Met alle oplossingen die wij jou kunnen bieden, wordt dit steeds makkelijker. Wil jij weten wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Ons team staat voor je klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Neem contact op via 088 567 6464 of stuur een mailtje met al je vragen naar info@losning.nl.