Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Bedrijfscloud

Samenwerken in een bedrijf was nog nooit zo makkelijk! Deel bestanden, realtime projecten, data en documenten gemakkelijk met collega's of klanten via een bedrijfscloud. LOSNING ICT maakt het mogelijk om overal en altijd bij je bestanden te kunnen. Ideaal voor jouw bedrijf? Jazeker! De bedrijfscloud is namelijk geschikt voor elk soort bedrijf, van een klein, middel tot groot. 

Lees hieronder de voordelen en eigenschappen van een bedrijfscloud. Meer weten? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier! 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van een 
bedrijfscloud

Schaalbaar & Flexibel

Wanneer je aan de slag bent gegaan met de bedrijfscloud, is het eenvoudig om op te schalen wanneer er nieuw personeel bij je bedrijf komt. De ICT omgeving verandert mee met jouw wensen en behoeften en die van het bedrijf!

Bereikbaar en betrouwbaar

De bedrijfscloud is 24/7 bereikbaar zodat je op ieder moment van de dag kan werken. Daarnaast hanteren we strenge normen waar onze producten aan moeten voldoen. Betrouwbaarheid is hier zeker belangrijk onderdeel van, hetzelfde geldt voor bereikbaarheid. 

Veilig & voordelig

Omdat je geen dure hardware hoeft aan te schaffen, is de bedrijfscloud erg voordelig. Je betaalt namelijk in abonnementsvorm, per gebruiker van de software. Je betaalt dus nooit te veel en alleen voor wat je gebruikt! Daarnaast worden alle data veilig opgeslagen in beveiligde datacenter.

De mogelijkheden van een bedrijfscloud

Met de bedrijfscloud van LOSNING ICT ben je in staat om alle documenten, bestanden en data makkelijk online in te zien, te regelen en te bewerken. Collega’s kunnen onderling bestanden delen en samenwerken in projecten. Je bent flexibel en kunt zeer efficiënt werken met de bedrijfscloud van LOSNING ICT. Al deze handige functies kunnen ook worden gebruikt om je klanten meer bij je bedrijf te betrekken. Hierdoor verhoog je dus ook zeker de klanttevredenheid! 

Onze complete dienstverlening

Wij helpen mee met de indeling van jouw ICT infrastructuur. Met ons totaalbeheer voor een bedrijfscloud kun je rekenen op 24/7 support. Wij staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij al je vragen!

Op zoek naar meer ICT oplossingen? Naast een bedrijfscloud kun je ook gebruik maken van: 

  • VoIP (internetbellen);
  • Consultancy;
  • Hardware Leasing (bijvoorbeeld multifunctionele printers);
  • Webhosting;
  • Second opinion van je ICT infrastructuur.

Vooruitgang met een bedrijfscloud:

onze klanten delen hun ervaring.

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Werken in de bedrijfscloud

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Samen met LOSNING ICT

Neem contact op met onze specialisten om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Ben je op zoek naar totaalbeheer of andere ICT oplossingen voor je bedrijf? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.