Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

BIM Cloud Werkplek

BIM in de cloud maakt je organisatie flexibeler. Door je BIM Cloud Werkplek door ons te laten verzorgen, kun je altijd en overal bij je data. Voor vele architecten en bouwbedrijven hebben wij de perfecte omgeving gebouwd. Met BIM in de cloud heb je geen dure werkstations meer nodig. Je hebt al je bestanden en tekensoftware bij de hand in de cloud. Dit maakt je flexibel en interessant voor andere partijen om mee samen te werken.

Vele bouwbedrijven en architectenbureaus zijn je al voor gegaan. De BIM Cloud Werkplek biedt namelijk enorm veel voordelen. Kijk verder op deze pagina om referenties te lezen van klanten die in hun Cloud Werkplek verschillende BIM gerelateerde software hebben geplaatst. En lees ook welke voordelen je allemaal kunt behalen!

Stuur ons een berichtje

De voordelen van de
BIM Cloud Werkplek

Dalende faalkosten

Dankzij een centrale plek voor al je data, is iedereen up-to-date. Faalkosten zullen daarmee dalen.

Makkelijk op- en afschalen

Een BIM Cloud werkplek meer of minder? Dat is zo geregeld! Hierdoor betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en goed helpt bij vragen en storingen.

Met de BIM Cloud Werkplek heb je meer flexibiliteit

Wanneer je BIM in de cloud zet, heb je geen zware werkstations meer nodig. Je gaat flexibeler en met meer gemak werken. Al je BIM-tekenprogramma’s kunnen naar de cloud. Hierdoor kun je 3D modelleren waar je wilt. Op kantoor, een andere vestiging of bijvoorbeeld thuis. Onze BIM Cloud Werkplek bied je een veilige omgeving waarin al jouw bestanden veilig zijn opgeslagen. Zo ben je altijd zeker van een BIM Cloud Werkplek die werkt en beschikbaar is. Bekijk samen met stakeholders de meest recente versie van je werk. Waar en wanneer je wilt!

Alle BIM applicaties in de cloud, wel zo handig

Met je BIM Cloud Werkplek heb je al je bestanden en software bij de hand. Daarmee kun je werken waar en wanneer je wilt. Of je nu op de bouwplaats staat en gegevens nodig hebt of op vakantie op de hoogte wilt blijven van de laatste aanpassingen. De BIM Cloud Werkplek is altijd beschikbaar en up-to-date. Voor allerlei branches richten wij de meest ideale Cloud Werkplek in!

Voordelen van BIM Cloud Werkplek

   BIM Cloud Werkplek geeft grafische rekenkracht op maat
   BIM Cloud Werkplek is per gebruiker op- en af te schalen
   BIM Cloud Werkplek is toegankelijk vanaf iedere device
   BIM Cloud Werkplek maakt samenwerken makkelijker
   BIM Cloud Werkplek biedt ruimte voor al je tekenprogramma's
   Met BIM Cloudwerk kun je werken waar je wilt
 Met BIM Cloudwerk heb je een servicedesk die je verder helpt
 BIM Cloudwerk helpt je om faalkosten te verlagen


Dit is slechts een opsomming van een aantal voordelen die je kunt behalen. Lees hier meer voordelen van een Cloud Werkplek.

Lees hier wat klanten

over ons zeggen

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

We zijn flexibeler nu Tekla en Revit in de Cloud Werkplek staan

Voorheen stonden Tekla, Revit en Autocad lokaal. Dan was je continu aan het schakelen. Nu alles op de Cloud Werkplek staat is het makkelijker. Of we nu thuis zitten of bij een klant, we kunnen overal aan de slag. De ondersteuning van de ...
ICT Partner met de beste Cloud Werkplek

Jan Kroon Projectleider K&A

Wil je graag meer weten over onze BIM Cloud Werkplek?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Stuur een berichtje voor alle details

Voor iedere organisatie, groot of klein, hebben wij een oplossing. Bekijk onze referenties voor ervaringen met onze dienstverlening of neem direct contact met ons op. We vertellen je graag voor welke organisaties wij nog meer de BIM Cloud Werkplek hebben morgen inrichten.