Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

BIM Online Werkplek

Kiezen voor een BIM Online Werkplek is kiezen voor flexibel kunnen werken. Zowel qua locaties als met verschillende partijen. Een Online Werkplek maakt het namelijk mogelijk om je BIM software te gebruiken waar en wanneer jij dat wilt. Je hebt alleen een device (pc, mobiel of laptop) en internetverbinding nodig! Dure BIM 360 licenties zijn verleden tijd. 

Bedenk je eens welk kostenvoordeel je kunt behalen als het gaat om zware hardware! Die heb je voor de rekenkracht namelijk niet meer nodig. Daarbij krijg je ook een ICT partij naast je die expert is op het gebied van de BIM Online Werkplek. Lees vooral de referenties eens verderop op deze pagina!

Stuur ons een berichtje

De voordelen van de
BIM Online Werkplek

Real-time (samen)werken

Altijd de juiste versie beschikbaar op iedere plek. Zo verminder je faalkosten en houd je overzicht

Veilig samenwerken

Je bestanden staan veilig in de Cloud en zijn overal toegankelijk voor projectleden. Zo verminder je de kans op verlies van data.

Geen tijd kwijt aan down- en uploads

Niks geen dure hardware. Inloggen doe je met ieder device. Omdat je direct werkt in de Cloud worden bestanden niet gedownload. Dat scheelt tijd!

Met de BIM Online Werkplek kun je makkelijk op- en afschalen

Een BIM Online Werkplek meer of minder is in een handomdraai geregeld. Gewoon een kwestie van contact met ons opnemen en wij gaan voor je aan de slag. Dat maakt een Online Werkplek voor veel organisaties erg interessant. Voor projecten kan het immers gebeuren dat je extra medewerkers aantrekt en die moeten snel mee kunnen draaien. Daarbij valt de noodzaak van zware werkstations weg. Je werkt namelijk met je BIM software op een Online Werkplek. En die is toegankelijk vanaf ieder device. 

BIM software op een Online Werkplek maakt je flexibel

Doordat je met een BIM Online Werkplek al je data bij de hand hebt, kun je werken waar en wanneer je wilt. Je kunt op kantoor aan een ontwerp werken en daar thuis direct mee verder gaan. Het is gewoon een kwestie van inloggen op je Online Werkplek en je BIM applicatie heropenen. Daarbij hoef je je ook geen zorgen meer te maken over veiligheid want van al je data wordt dagelijks een back-up gemaakt. Werk samen met een partij die de ISO 27001 certificering heeft ontvangen. 

Lees hier wat klanten

over ons zeggen

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Wil je graag meer weten over de BIM Online Werkplek?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

We zijn je graag van dienst!

Of je nu een kleine of een grote organisatie bent, we kunnen je verder helpen met onze Online Werkplek. Je kunt een aantal reacties van klanten teruglezen op de pagina Referenties.Vraag gerust bij ons na voor welke bedrijven we nog meer een BIM Online Werkplek hebben gerealiseerd. Stuur ons een berichtje of bel ons op 088-5676464.