Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Bimmen in de cloud

Bimmen in de cloud is nu makkelijk en eenvoudig. Met onze Cloud Werkplek kan namelijk al je BIM gerelateerde software in de cloud. Daarmee zijn al je data realtime beschikbaar én staan ze goed opgeslagen in ons datacenter. Een datacenter op Nederlandse bodem. Wel zo veilig!


Door te bimmen via een cloudwerkplek kun je makkelijker samenwerken en kosten besparen. Denk alleen al aan het verlagen van de faalkosten doordat alle disciplines altijd op de hoogte zijn van de laatste aanpassingen. Bimmen in de cloud maakt dat mogelijk!

Stuur ons een berichtje

De voordelen van
Bimmen in de cloud

Verlagen faalkosten

Aanpassingen kunnen realtime worden gevolgd door alle stakeholders. Geen verwarring meer over de juiste versie en dus geen vertraging meer!

Realtime gemak

Doordat je Cloud Werkplek overal bereikbaar is, kun je bimmen waar je wilt. Op de bouwlocatie kun je realtime de laatste aanpassingen bekijken.

Makkelijker samenwerken

Alle stakeholders kunnen bij dezelfde versie want iedereen werkt met de meest recente versie. Dit verhoogt meteen de productiviteit.

Door te bimmen in de cloud is iedereen up-to-date

Bij projecten met verschillende disciplines komen diverse uitdagingen om de hoek kijken. Een van de grootste uitdagingen is iedereen gelijktijdig op de hoogte houden. Door te bimmen in de cloud kunnen alle stakeholders realtime de laatste wijzigingen, wensen en aanpassingen zien. Iedereen werkt met de meest recente versie. De praktijk heeft al bewezen dat bimmen faalkosten verlaagd. Daarbij kun je met een Cloud Werkplek op iedere locatie bij je gegevens. Wel zo handig!  

In de cloud kun je bimmen waar je wilt

Alle bedrijfsdata staan centraal opgeslagen in ons zwaar beveiligde datacenter. Die benader je via de cloud. Daardoor kun je bimmen waar en wanneer je wilt. Je hebt alleen een internetverbinding en een device nodig waarop je je gegevens kunt zien. Deze manier van werken maakt je enorm flexibel. Of je nu op kantoor, thuis of op de bouwplaats wilt werken, het kan allemaal.

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Neem contact op en ontdek hoe wij jou verder helpen!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Meer weten over Bimmen in de cloud?

Bimmen in de cloud helpt iedere organisatie in de bouwsector en architectuur makkelijker samen te werken. Neem contact met ons op en wij leggen je alles uit. Onze Cloud Werkplek biedt namelijk veel voordelen die ook voor jouw organisatie interessant zullen zijn! Stuur ons een berichtje of bel ons rechtstreeks op 088 567 6464.