Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Op locatie werken en
bij al je bestanden kunnen

Met Tekla, Revit en Autocad applicaties werken in de Cloud.

Je volledige werkplek inclusief alle grafische applicaties zoals Revit, Tekla en Solibri kunnen in de Cloud en dat maakt werken in de bouw wel zo makkelijk. Of je nu een week of twee maanden op locatie moet zijn, je kunt bij al je bestanden en ontwerpen. In de bouwkeet, op kantoor of vanuit huis. Een aanpassing is dus zo gemaakt en dagelijks sjouwen met papieren verleden tijd.

Volledige ondersteuning bij alles wat met ICT te maken heeft, geeft je de vrijheid om je op je werk te focussen.

Met TotaalBeheer worden je netwerk en systemen door ons beheerd en geregeld. Je hebt geen omkijken meer naar updates en licenties. Ook als er nieuwe hardware geïnstalleerd moet worden, staan wij voor je klaar. We kunnen de complete infrastructuur voor je aanleggen of we verbeteren wat er al is. Het is ons doel om jouw bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen. Je kunt ons zien als een verlengstuk van je onderneming. Een ICT partner met hart voor jouw zaak.

Wat biedt TotaalBeheer?

Unieke ontwerpen vragen om de beste beveiliging. Hoe sterk zijn jouw systemen?

Ontwerpen vergt aandacht en concentratie. Je creëert iets unieks en bijzonders. Hoe zeker weet je dat onbevoegden niet met jouw werk aan de haal kunnen gaan? Zijn jouw data goed genoeg beveiligd tegen hackers? Laat ons controleren hoe veilig danwel kwetsbaar je bedrijfsinformatie is en ga met een gerust hart aan het werk.   

Hoe controleer ik mijn databeveiliging?

Referenties

Met de Cloud Werkplek blijven we tijdens projecten ook goed bereikbaar

Door groei van het aantal werkplekken zowel op kantoor alsook via de tablets bij de buitendienst en de steeds hogere eisen die ons CRM vraagt qua serverprestaties, waren we toe aan een nieuwe serveromgeving. In overleg met LOSNING zijn we nu op ...
Met de Cloud Werkplek blijven we tijdens projecten ook goed bereik

David Vonk Calculator Aertgeerts Bouw B.V.

Dankzij de Cloud Werkplek hebben we geen gedoe meer

Met de Cloud Werkplek kunnen we echt overal werken. Daarbij worden we compleet ontzorgd als het gaat om beveiliging en het up-to-date houden van systemen en software. ICT moet het altijd doen. Het is fijn dat LOSNING betrokken is bij onze ...
Dankzij de Cloud Werkplek hebben we geen gedoe meer

Sietske Voets Directeur Procap

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Wil je liever dat wij jou bellen?

Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier.