Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Een cloud werkplek in Dordrecht

In de cloud werken brengt veel voordelen met zich mee, waar je als bedrijf veel van kunt profiteren. Zo biedt een cloud werkplek van LOSNING ICT uitgebreide softwarepakketten met veel opslag, regelmatige updates en onderhoud, een antivirus programma en nog veel meer. 

Ook profiteren van deze ICT ontwikkelingen in en rondom Dordrecht? Lees hieronder verder of neem direct contact op via het contact formulier! 

Meer informatie over cloud werkplekken in Dordrecht?

De voordelen van een
Cloud Werkplek

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen aan de grootte van jouw bedrijf.

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar met oplossingen. 

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies.

 

Geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven

Wij hebben een cloud oplossing voor iedere onderneming, ongeacht de grootte van het bedrijf. Werken in de cloud is bij ons namelijk schaalbaar. Je betaalt alleen voor het aantal gebruikers van de ICT systemen. Zo betaal je dus nooit te veel! Om de beste oplossing voor jou te vinden denken wij graag van A tot Z met je mee. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij een oplossing aanbieden die volledig voldoet aan al je verwachtingen.

De mogelijkheden van een cloud werkplek

Werken in de cloud met de hulp van LOSNING ICT biedt jou als bedrijf veel mogelijkheden. Naast dat de data altijd zeer streng beveiligd zijn op onze servers, wordt er ook iedere nacht een back-up gemaakt. Verder geniet je van het voordeel dat je voortaan vanuit iedere werkplek bij je gegevens en applicaties kunt. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt aan het werk, zelfs bij gebruik van grafische applicaties. Wij zullen je zo veel mogelijk ontzorgen op het gebied van ICT. Met een cloud werkplek in Dordrecht hoef je nooit meer te denken aan de updates van je software. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw software altijd up to date blijft. Heb je behoefte aan meer ondersteuning op het gebied van ICT? Dan kun je ook kiezen voor ons totaalbeheer. Hiermee heb je iedere dag van het jaar, 24 uur lang, één aanspreekpunt voor al je ICT zaken.

Deze klanten gingen je voor:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Wil je meer weten over onze ICT diensten?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

De cloud werkplek in Dordrecht van LOSNING ICT

Een cloud werkplek in Dordrecht kan de processen binnen jouw bedrijf aanzienlijk verbeteren. Benieuwd naar de oplossingen die wij jou kunnen bieden? Neem contact op met onze deskundige collega’s. Zij helpen je graag!