Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

GRAFISCHE CLOUD WERKPLEK

Altijd en overal kunnen (samen)werken

Wat kan een Grafische Cloud werkplek voor mij betekenen?

Real-time samenwerken

Met meerdere personen tegelijk werken in hetzelfde bestand. Altijd verzekerd dat je de meest up to date versie hebt vermindert risico op faalkosten en rework. Geen verloren uren aan ICT problemen.

Zelfde performance als op kantoor

Renderen, 3D en VR met dezelfde perfomance als je op kantoor met dezelfde beeldkwaliteit. Overal inloggen met een standaard internetverbinding is voldoende, geen tijd verliezen met uploads en downloads van bestanden.

Nooit meer een bestand kwijt

Bestanden worden bewaard op de beveiligde server niet op je device. Dageljkse back up en updates worden standaard uitgevoerd. Laptop gestolen? Geen zorgen, je werk staat veilig in de Cloud. 

Altijd en overal kunnen werken

Als architect, technisch tekenaar, BIM Manager of andere gebruiker van grafische software is het niet zo vanzelfsprekend om overal, op een eenvoudige en snelle manier, bij je programma’s en bestanden te kunnen. Een tekening aanpassen op de bouwplaats of thuiswerken is voor bepaalde beroepen, zonder grote investeringen in extra hardware en software, niet mogelijk.

Met een Grafische Cloud werkplek vervang je je dure werkstation met een standaard computer, laptop of tablet en kun je via een simpele internetverbinding overal en altijd bij je bestanden en programma’s. Samenwerken aan hetzelfde project op hetzelfde moment is geen probleem. Veranderingen worden direct zichtbaar. Werken aan je ontwerp gaat zonder vertraging.

Een Grafische Cloud werkplek is zeer kosten effectief. Behalve de besparing op dure werkstations is ook het beheer direct uitbesteed. Zelf geen back ups meer draaien of updates uit te voeren. Bestanden worden niet lokaal maar in de cloud opgeslagen, zo gaat er nooit meer iets verloren. Ook niet bij verlies of diefstal van je device. Geen verloren uren aan het zelf moeten oplossen van IT problemen.

Jouw data is jouw eigendom en staat opgeslagen bij Nederlandse private cloud zodat optimale dataveiligheid is gegarandeerd.

Kennis en ervaring zetten we in voor jouw vooruitgang

     Overzicht per branche

Staat je applicatie er niet bij of heb je een specifieke vraag over jouw software en onze ervaring. Neem dan contact op, wij denken graag met je mee.

Een stap vooruit in alle opzichten

Facts Grafische Cloud werkplek      

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie

Wij hebben kennis en ervaring van jouw branche en applicaties en denken graag met je mee.

Bel direct of stuur een bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.