Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT automatisering

De informatie- en communicatietechnologie (ICT) is op zichzelf al gecompliceerd genoeg. Omdat technologie constant in beweging is, verandert de wereld van ICT ook met regelmaat. Hoe zorg je er dan voor dat jouw bedrijf altijd voorzien is van de laatste updates? Hoe kies je de juiste internetverbinding? Hoe beveilig ik mijn bestanden tegen virussen en wat doe ik bij een storing?

LOSNING ICT zorgt met ICT automatisering ervoor dat je geen omkijken meer heeft naar deze en andere vragen. We nemen je ICT uit handen en blijven deze nauwkeurig monitoren. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf altijd meebeweegt met de meest recente ontwikkelingen!

Een partner nodig voor jouw ICT?

Dit is een verplicht veld.

De voordelen van ICT automatisering
door LOSNING ICT

Van A tot Z geholpen

Geen omkijken meer naar de ontwikkeling op online gebied; de ICT automatisering zorgt ervoor dat je genoeg tijd over houdt voor de core business.

Kennis en ervaring

Door samen te werken met LOSNING ICT haal je actuele en diepgaande kennis in huis op gebied van ICT. Zo is goed advies altijd binnen handbereik!

Schaalbaar & Flexibel

Groeit jouw organisatie, dan groeit de ICT met je mee. De online omgeving is altijd aan te passen naar jouw organisatie, en de kosten dus ook!

Waarom ICT automatisering?

Hoe wordt de juiste internetverbinding gekozen? Hoe beveilig ik mijn bestanden tegen virussen? Hoe zorg ik voor meer snelheid? Wat te doen bij storingen? En hoe zorg ik ervoor dat mijn software altijd up-to-date is? Dit zijn vragen waar wij je graag bij helpen.

ICT omgevingen worden groter en daarmee gecompliceerder (bijvoorbeeld wanneer het bedrijf groeit, behoort de ICT mee te groeien). Hiernaast is het moeilijk om zelf alle ontwikkelingen bij te houden op dit vakgebied. Door middel van ICT automatisering hoef je zelf nergens meer naar om te kijken en ben je verzekerd van de beste ICT-oplossingen voor jouw product, project of bedrijf.

ICT automatisering door LOSNING ICT

Altijd veilig online: door je gehele systeem- en netwerkbeheer uit te besteden aan een team professionals, kun je zonder zorgen blijven werken. Wij zorgen ervoor dat je ICT-omgeving altijd beschikbaar is, je applicaties en bestanden overal gebruikt kunnen worden en je medewerkers met gemak kunnen werken. Via monitoring houden we je omgeving continu in de gaten en onderhouden we je systemen op afstand. Problemen worden opgelost voordat ze groot worden en bij vragen staan we gelijk voor je klaar.

Onze oplossingen

Totaal beheer op maat: samen kijken naar jouw behoeften en hoe we de juiste ondersteuning kunnen. Zo kunnen we je helpen bij: 

  • Systeembeheer
  • Monitoring
  • Servicedesk
  • Patch management
  • Advies en management ondersteuning

Bekijk wat onze klanten van de samenwerking vonden

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Neem contact met ons op

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Benieuwd wat ICT automatisering voor jou kan betekenen?

Ben je geïnteresseerd in ICT automatisering en wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact op met onze experts via telefoon of mail.