Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT | Wat wij voor het mkb kunnen betekenen

Onze oplossing is jouw vooruitgang! Wij werken namelijk elke dag met plezier aan het succes van onze klanten. Wij begrijpen dat downtime veel geld kost. Daarom gaan we secuur om met de systemen om ervoor te zorgen dat deze altijd beschikbaar zijn. Wij ondersteunen zodat jij:

  • overal kunt werken met je Cloud-werkplek
  • jouw data beter beveiligd is
  • minder snel getroffen wordt door cybercriminaliteit
  • je totale beheer aan een professional uitbesteed
  • je overal ter wereld tegen hetzelfde tarief kunt bellen
  • en nog veel meer!

Stuur ons een berichtje

Een ICT bedrijf als partner 
voor het mkb

Snelle en goede service voor het MKB

Als je een ICT probleem hebt, dan wil je direct geholpen worden. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar.

Al jouw ICT oplossingen onder één dak

Professionaliteit, betrouwbaarheid en gemoedelijkheid is onze krachtige drie-eenheid. Ons onderling sterk verbonden team komt samen tot de beste resultaten. 

Ervaring binnen verschillende branches

Wij zijn werkzaam in verschillende branches en hebben voor iedereen een gewenste ICT oplossing. Ook als je werkt met zware, grafische applicaties. 

Een transparant ICT bedrijf voor het mkb

Duidelijkheid staat bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat we alle stappen goed doorlopen zodat wij alle beloftes kunnen nakomen. Hierbij is het van belang dat we jouw wensen goed in kaart brengen om zodoende de beste oplossing te kunnen bieden. 

Wij zijn actief binnen alle branches van Nederland en begrijpen de specifieke uitdagingen van het mkb. Zo hebben we al veel speciale oplossingen ontwikkeld voor in de architectuur, de bouw, de zakelijke dienstverlening en de marketing en communicatie

De ideale ICT partner voor het mkb

Heb jij onvoldoende ICT kennis in huis? Dan kunnen wij als ICT bedrijf voor het mkb de ideale partner zijn. Wij kunnen jouw kennis aanvullen met onze ervaren specialisten en je ontzorgen op het gebied van ICT. Of het nu gaat om jouw ICT infrastructuur, overstappen naar de Cloud, het beveiligen van de systemen of het volledige beheer van de ICT omgeving. LOSNING ICT kan je volledig ontzorgen, zodat jij zeker weet dat alles naar behoren werkt en blijft werken.

Wat onze klanten zeggen

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Maatwerk ICT beheer voor het mkb

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Direct aan de slag met LOSNING ICT

Kom erachter hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij efficiënt, veilig en volledig ontzorgd kunt werken. Wij gaan graag het gesprek met je aan om uit te leggen in welke aspecten onze diensten van waarde kunnen zijn voor jou. Neem contact op met één van onze specialisten.