Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Expert

Ben je op zoek naar de hulp van een ICT expert? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een team van ervaren en betrokken ICT experts, die je in elke moeilijke situatie kunnen helpen. Zo hebben wij hoogstwaarschijnlijk ervaring met jouw ICT probleem of vraagstuk en kunnen we samen makkelijk tot de oplossing komen.

Dankzij een scala aan verschillende mogelijkheden bij LOSNING ICT is er altijd één die past bij jouw bedrijf. Dit kan variëren van een veilig systeem voor digitale bestanden, tot het volledig ontzorgen van je ICT beheer. Neem daarom gerust contact op met ons via het formulier of via de telefoon!

Vraag het een expert

Dit is een verplicht veld.

Ons team van ICT experts
helpt je graag verder! 

Gedreven

Onze experts zijn enthousiast over verschillende ICT-oplossingen en nieuwsgierig naar nieuwe, dynamische bedrijfssystemen.

Ervaren

Onze experts zijn geschoold en ervaren in ICT vraagstukken. Jouw systeembeheer is bij hen in goede handen.

Betrokken

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en helpt bij vragen en storingen.

Advies op maat

Het unieke concept van LOSNING ICT maakt dat wij klanten op maat kunnen helpen. We volgen het principe van plan, do, check en act:

• We plannen een inventarisatie voor de huidige ICT infrastructuur en stellen een verbetertraject op.
• We gaan aan de slag met de inrichting en beveiliging, precies volgens de planning!
• We controleren of het nieuwe systeem voldoet aan de eisen.
• We handelen naar deze bevindingen: zo kunnen we het traject afronden en overdragen.

Door deze structuur aan te houden, bieden we onze klanten duidelijkheid en houvast. Wel zo prettig, wanneer je werkt met ontastbare systemen zoals een cloudwerkplek! Aan de hand van een duidelijke planning behalen we zo het gewenste resultaat. Dit, in combinatie met uitstekende service, maakt LOSNING ICT tot de ideale partner. 

Service wanneer jij het nodig hebt

Onze experts begrijpen dat je een uitgebreid ICT systeem of cloudwerkplek niet voor niks hebt. Je kan hiermee namelijk waar en wanneer je wil aan het werk! En hier passen wij ons op aan. LOSNING ICT is niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook daarbuiten. Sterker nog, je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact met ons opnemen! Zo beschik je altijd over de ondersteuning die je nodig hebt op het gebied van ICT. Dat maakt een avond overwerken misschien niet leuker, maar wel makkelijker. 

Lees meer over de ervaring van klanten met onze ICT experts:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Wil je snel hulp een een antwoord op jouw ICT vraag?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Kom dan kennis maken met onze ICT experts.

LOSNING ICT is jouw expert op het gebied van interne en externe online bedrijfsvoering. Van cloudoplossingen tot internetbellen, wij regelen alles voor je onderneming. Zo heb je geen zorgen meer over je ICT en houd je meer tijd over voor je core business! En dat loont uiteraard. Benieuwd wat dit voor je betekent? Neem dan contact met ons op!