Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Gorinchem

Heb jij in je onderneming in Gorinchem behoefte aan ondersteuning op het gebied van ICT? Met de expertises van LOSNING ICT heb je een betrouwbare partner die jou van alle gemakken wil voorzien. LOSNING ICT is al sinds 2010 actief in het bieden van de meest effectieve oplossingen op het gebied van ICT in Gorinchem. Doordat onze experts zich eerst verdiepen in jouw onderneming, kan de meest geschikte oplossing aangeboden worden. Wij werken met zowel kleine als grote bedrijven binnen verschillende branches en maken hierbij geen onderscheid in de servicegraad.

Op deze pagina is meer informatie te vinden over ICT ondersteuning in en rondom Gorinchem. Snel een vraag stellen hierover kan gemakkelijk via het contactformulier!

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

De voordelen van LOSNING ICT
voor bedrijven in en rondom Gorinchem

Complete ontzorging

Geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt geregeld.

Veilige systemen

Een goed aangelegde infrastructuur met toezicht en bijsturing indien nodig. Op deze manier worden problemen tijdig voorkomen. 

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en goed helpt bij vragen en storingen.

Het uitbesteden van ICT in Gorinchem

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. De ICT systemen en netwerken binnen je onderneming zijn een gevoelig onderdeel van je bedrijfsvoering. Om je de nodige kopzorgen te besparen, kun je rekenen op de ondersteuning van LOSNING ICT. Wij bieden je verschillende oplossingen aan, waarmee jouw onderneming ongeremd kan doorgroeien. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Cloud werkplek: zo kun je overal en altijd bij je eigen werkplek.
  • Beveiliging: ontdek of al je data wel goed beveiligd zijn tegen digitale inbraak.
  • Totaalbeheer: effectief en efficiënt ICT beheer op maat.
  • En nog veel meer oplossingen! 

LOSNING ICT als partner in Gorinchem

LOSNING ICT staat altijd voor je klaar. Of het nu doordeweeks, in de avonden of in het weekend is, je kunt altijd contact opnemen met één van onze experts. Als centraal aanspreekpunt zullen zij je direct te hulp schieten en een passende oplossing aanbieden. Omdat wij de ICT infrastructuur hebben opgezet en/of eigen gemaakt, kunnen we snel meedenken en gemakkelijk communiceren. Het succes van jouw onderneming staat bij ons voorop. Daarom bieden wij een optimale service aan, waardoor jij je kan focussen op het ondernemen.

Lees de meningen van onze klanten

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Hulp nodig bij je ICT in Gorinchem?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Meer informatie over LOSNING ICT in Gorinchem

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de services die wij te bieden hebben? Onze experts leggen je graag uit wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen. Neem contact op via 088 567 6464 en kom er meteen achter!