Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT MKB Rotterdam

Wij zijn dé partner op ICT gebied voor het MKB en helpen je bij het opstellen van de ideale ICT infrastructuur voor jouw bedrijf. Door het beheer van het systeem en netwerk uit te besteden aan onze professionals, kun jij zorgeloos blijven werken. Onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte, zo betaal je nooit teveel. 

Ben je eigenaar van een midden- of kleinbedrijf in de Randstad en heb je behoefte aan een goede oplossing voor het ICT systeem en netwerk? Lees op deze pagina de voordelen van ons ICT beheer, of neem direct contact met ons op! Vrijblijvend kun je ons vragen stellen over onze diensten. 

 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van
ICT Beheer

Complete ontzorging

Geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt geregeld.

Veilige systemen

Een goed aangelegde infrastructuur met toezicht en bijsturing indien nodig. Op deze manier worden problemen tijdig voorkomen. 

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en goed helpt bij vragen en storingen.

Onze ICT oplossingen voor het MKB in Rotterdam

LOSNING ICT kan je helpen met vele ICT oplossingen. Zo maken wij het voor jou mogelijk om in de cloud te werken, je data beter te beveiligen, hardware te leasen en nog veel meer. Om je te voorzien van de beste oplossing denken wij van A tot Z mee over de indeling van de ICT infrastructuur. In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat jullie doelstellingen, uitdagingen en wensen zijn, zodat we een beter beeld krijgen van jullie organisatie. Vervolgens zal er binnen een week een voorstel gedaan worden. Na akkoord gaan we direct voor je aan de slag!

ICT MKB Rotterdam voor iedere branche

Wij zijn actief binnen verschillende branches. Zo hebben wij al veel ervaring met partners in de architectuur, bouw, marketing en zakelijke dienstverlening. Onze oplossingen voor het ICT beheer van het MKB in Rotterdam zijn dan ook uitermate geschikt voor deze branches. En zit jouw oplossing niet in ons huidige dienstenpakket? Dan hebben wij de kennis in huis om deze voor jou te ontwikkelen. Wij leveren namelijk ook op maat gemaakte ICT oplossingen ter bevordering van jouw bedrijfsprocessen. Eenmaal geïmplementeerd kun je er ook voor kiezen om het beheer uit handen te geven. Zo heb je met onze hulp nooit meer omkijken naar jouw ICT. 

Bekijk wat onze partners van de samenwerking vonden

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Met onze hulp heb jij nergens meer omkijken naar!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

De mogelijkheden van ICT ontwikkeling en beheer

Wij nemen graag al jouw wensen met je door, zodat we hier passende mogelijkheden voor kunnen aanbieden. Heb je vragen over ICT voor het MKB in Rotterdam of wil je een afspraak maken om alles samen door te nemen? Neem dan contact op met onze deskundige collega’s, zij helpen je graag verder.