Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT partner Barendrecht

Is je onderneming gevestigd in Barendrecht en zoek je een ICT partner in de buurt? Dan liggen de oplossingen van LOSNING ICT om de hoek! Als ICT partner in Barendrecht zijn wij bekend en ervaren met het oplossen van ICT vraagstukken van de lokale ondernemingen. Wij zetten ons al jaren in voor complexe ICT problemen en een prettige service.


Heb je behoefte aan een goede ICT Partner? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.

Waarom LOSNING ICT
als partner in Barendrecht? 

Veilige omgeving

Dankzij de uitstekend beveiligde online omgeving van LOSNING ICT, zijn al jouw bedrijfsbestanden hackproof.

Digitale cloud

Jouw persoonlijke online werkplek: in de cloud heb jij altijd en overal toegang tot belangrijke bestanden en systemen. 

24/7 service

Waar je ook bent en wanneer je maar wilt: LOSNING ICT staat voor je klaar. Dat maakt ons uniek en de ideale partner op ICT-gebied.

Online oplossingen

De hedendaagse digitale wereld: je kunt er niet meer omheen. Omdat het veel aandacht vergt, nemen we het graag voor je uit handen. LOSNING ICT onderscheidt zich al bijna een decennium op het gebied van interne en externe online bedrijfsvoering. Denk hierbij aan databeveiliging, opslag, bellen via internet of het opzetten van een online werkplek. Met LOSNING ICT als partner ben je altijd veilig online. Zo kun jij altijd doorwerken en het bedrijf blijven groeien!

De juiste zorg en service

Service staat bij ons hoog in het vaandel; wij helpen je graag van a tot z met ICT vragen. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor jouw bedrijf. Zo ben je zeker van continuïteit door de hulp van een professioneel team. Meer weten over ons totaalbeheer? Lees hier over de voordelen en ervaringen van anderen.

Een persoonlijke samenwerking

Ieder bedrijf is uniek, daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen! LOSNING ICT zorgt voor een persoonlijke aanpak met een bijpassende, maatwerkoplossing. In een kennismakingsgesprek stellen we de doelen en eisen vast van jouw onderneming. Zo kunnen we aan de hand van een bijpassend voorstel aan de slag met de juiste verbeteringen en implementaties. Dit doen wij op een gestructureerde en duidelijke manier: via een uitgebreid stappenplan komen we tot de beste systemen. Lees hier meer over onze werkwijze!

Ervaringen van onze klanten in de Drechtsteden:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Behoefte aan een ICT Partner in Barendrecht?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

LOSNING ICT helpt je graag.

LOSNING ICT zorgt ervoor dat jouw bedrijf door kan blijven groeien. Door effectieve systemen te gebruiken en het beheer van LOSNING ICT in te zetten, ben je een voorloper op onlinegebied. Zo weet je zeker dat je zaken goed geregeld zijn en bespaar je ook veel tijd in communicatie en administratie. Hierdoor blijft er meer tijd over om écht te ondernemen! Interessant? Neem dan contact met ons op!