Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Partner Breda

Tegenwoordig is de online aanwezigheid een must voor elk bedrijf. Het maakt niet meer uit in welke branche jouw bedrijf verkeert, alles is digitaal. Naast de gebruikelijke elementen zoals een website, is het ook noodzakelijk dat er intern maatregelen worden getroffen om op online gebied niet achter te blijven. Als ICT partner in Breda, is LOSNING dé partij die je bedrijf verder helpt met ICT zaken.

Ons aanbod bevat een breed scala aan oplossingen die voor elk bedrijf interessant kunnen zijn! Op deze pagina laten wij zien wat we voor u kunnen betekenen. Meer vragen hierover? Twijfel niet om contact op te nemen via het formulier! 

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.

Met welke ICT oplossing kunnen 
wij jou van dienst zijn? 

Databeveiliging

Je gegevens altijd en overal goed beschermd. LOSNING ICT voorkomt dataleks en hacks, zodat je altijd werkt in een veilige omgeving. 

Cloud werkplek

Alle bestanden altijd binnen handbereik. Thuis, onderweg of bij klanten: overal werken in je persoonlijke omgeving. 

Totaalbeheer

Volledig ontzorgd door LOSNING ICT: bij ons ben je zeker van continuïteit en staat een professioneel supportteam 24/7 tot je beschikking. 

ICT oplossingen op maat

Als ICT-partner voor Breda e.o. willen we jouw bedrijf natuurlijk op de beste manier verder helpen op ICT-gebied. Onze oplossingen zijn dan ook op maat te maken voor jouw bedrijf. Zo ben je ervan verzekerd dat onze oplossingen aansluiten op jouw bedrijfsvoering. Ook wanneer er veranderingen plaatsvinden binnen afdelingen of teams, kun je flexibel aanpassingen maken in de ICT-omgeving. Wanneer een medewerker in of uit dienst treedt, hebben wij dat zo aangepast! Zo betaal je nooit teveel en heb je geen kostbare overcapaciteit of juist te weinig ruimte. 

Onze ervaren servicedesk geeft 24/7 support om te garanderen dat jouw systemen, programma's en bestanden altijd beschikbaar zijn. 

Dataveiligheid op het hoogste niveau

Privacy en bescherming van gegevens is een belangrijk topic. Niet voor niets natuurlijk, je moet er niet aan denken dat vertrouwde gegevens zomaar op straat komen te liggen. Met LOSNING als ICT-partner zijn jouw data altijd goed beveiligd. Wij werken met strenge normen en ethische hackers om jouw data te beveiligen. Aan de hand van pentesten achterhalen wij waar de systemen kwetsbaar zijn, zodat we dit kunnen verbeteren. 

LOSNING ICT is ISO27001 gecertificeerd, dit betekent dat wij het hoogste niveau 

24/7 support

Wanneer er problemen ontstaan in de ICT omgeving, willen we niet dat daardoor alles stil komt te liggen. Daarom is onze supportafdeling iedere dag, 24 uur lang bereikbaar. Zo lossen we alles snel op en staan we klaar voor je vragen als er iets niet naar behoren werkt. Zo kun je altijd verder met je werk!

Wat vinden onze klanten van LOSNING

als ICT partner in Breda?

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Wil je graag meer weten over wat wij als ICT partner voor je kunnen betekenen?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Ontdek de mogelijkheden bij LOSNING ICT

LOSNING ICT regelt alle zaken die met ICT te maken hebben. Van VOIP en webhosting, tot hardware lease en cloudoplossingen. Met ons totaalbeheer regelen we alles voor je bedrijf zodat je hierover geen zorgen meer hebt. Ontzorgen dus! Wil je meer weten over LOSNING ICT als ICT partner? Of wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!