Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Partner Dordrecht

Het netwerk van je onderneming, en alle data die hieraan verbonden is, kent veel risico’s. Door de bouw en het beheer van je ICT-infrastructuur over te laten aan een professional van LOSNING ICT kun je zorgeloos blijven doorwerken. Wij bieden voor zowel grote als kleine bedrijven, ongeacht de branche, verschillende ICT oplossingen aan waarmee jouw onderneming ongeremd kan groeien!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die een ICT Partner uit de omgeving Dordrecht te bieden heeft? Op deze pagina kom je te weten om welke mogelijkheden het gaat en wat de voordelen voor jouw onderneming kunnen zijn.

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

De voordelen van een
ICT Partner in Dordrecht

Complete ontzorging

Geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt geregeld.

Veilige systemen

Een goed aangelegde infrastructuur met toezicht en bijsturing indien nodig. Optimale veiligheid en betrouwbaarheid.

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en goed helpt bij vragen en storingen. Trots op de 4.9/5 score die onze klanten ons geven. 

De waarde van een ICT Partner in de omgeving van Dordrecht

Een ICT Partner uit de regio Dordrecht kan jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. De oplossingen die geboden worden, zorgen voor verbeteringen op verschillende aspecten. Hieronder staan een aantal mogelijkheden en voordelen opgesomd.

  • Cloud werkplek: verbeter de efficiëntie van je team door hen te laten werken vanuit de cloud.
  • Beveiliging: ontdek hoe goed jou data wel of niet beveiligd zijn tegen onbevoegden.
  • Totaalbeheer: met het totaalbeheer ben je van alle gemakken voorzien en is continuïteit gegarandeerd.
  • VoIP: maak belgesprekken efficiënter en betaal alleen voor wat je gebruikt.

Werk je met zware, grafische applicaties? Wij zijn expert in grafische cloud oplossingen voor bijvoorbeeld architecten, bouwbedrijven en grafici. 

Waarom LOSNING ICT als ICT Partner in Dordrecht?

LOSNING ICT hanteert al sinds 2010 een betrokken aanpak bij het vinden van geschikte ICT oplossingen. Service staat hierbij hoog in het vaandel. Hiermee creëren we langdurige relaties met onze klanten en daar zijn we zuinig op! We denken van a tot z mee over de indeling van de ICT infrastructuur en zijn alert op ontwikkelingen in verschillende branches. Alles wordt in overleg met de klant gedaan, zodat de hoogste mate van transparantie gegarandeerd kan worden. Jouw belang staat bij ons voorop!

Onze klanten laten weten wat ze van de samenwerking vinden:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Kies voor een betrouwbare partner!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

LOSNING ICT geeft antwoord op al je ICT gerelateerde vragen

Als ICT partner in de omgeving van Dordrecht kunnen we antwoord geven op al je ICT gerelateerde vragen. Wil je meer weten over onze diensten of welke invulling ze kunnen hebben voor jouw onderneming? Onze experts helpen je graag! Neem contact op via 088 567 6464 of stuur een e-mail naar info@losning.nl.