Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Partner Ridderkerk

Kom je uit de buurt van Ridderkerk en heb je behoefte aan een partner die met je meedenkt op het gebied van ICT? Een partner om mee te sparren en om je te helpen met complexe ICT vragen of systemen?


LOSNING ICT helpt je graag verder én zit om de hoek! Ons hoofdkantoor is op maar een paar kilometer afstand van het centrum van Ridderkerk. Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen? Lees verder of neem direct contact op via het contactformulier.

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.

De voordelen van een 
ICT Partner in Ridderkerk

24/7 service:

Waar en wanneer dan ook, ons team van specialisten staat voor je klaar.

Online cloud:

Je digitale werkomgeving binnen handbereik, op ieder apparaat en op elke plek.

Veiligheid gegarandeerd:

De laatste technieken voor een optimaal beveiligde server.

Gespecialiseerd in maatwerk oplossingen

De wereld van ICT kan gecompliceerd zijn, waardoor het een fijn idee is om een gespecialiseerde ICT partner te hebben. De specialisten van LOSNING ICT hebben veel ervaring met bedrijven in Ridderkerk en de omgeving en weten wat er nodig is op ICT gebied. Zo kun je gebruik maken van systemen die bij jou passen en zorgen wij ervoor dat deze altijd up-to-date zijn en optimaal zijn beveiligd. Zo haal je maximaal succes uit je bedrijf!

Flexibel en schaalbaar

En wanneer je bedrijf doorgroeit, groeien wij met je mee! Zodra er veranderingen plaatsvinden binnen afdelingen of teams, kun je flexibel aanpassingen maken in de ICT omgeving. Dus of er nou een medewerker in of uit dienst treedt, wij hebben het zo aangepast. Zo ben je verzekerd van het feit dat onze oplossingen aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

Veilige systemen

Sinds de AVG wetgeving is geïntroduceerd, is online veiligheid nog belangrijker geworden voor bedrijven. En dat is ook eigenlijk logisch: niemand wil dat zijn of haar gegevens op straat komen te liggen! Met LOSNING als ICT partner in Ridderkerk zijn jouw bestanden en gegevens altijd goed beveiligd. We werken namelijk met strenge regels en een kritische monitoring. Daarnaast laten wij de systemen regelmatig testen door ethical hackers; zo zijn wij kwetsbaarheden zo op het spoor!

Een bereikbare ICT partner in Ridderkerk

Continuïteit is essentieel in een drukbezet bedrijf. Je wilt niet dat er problemen ontstaan in de ICT omgeving, waardoor alles stil komt te liggen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze systemen altijd up-to-date zijn en nauw worden gemonitord. En wanneer er dan tóch vragen zijn, is onze supportafdeling altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan we voor je klaar! Zo kun je altijd verder werken.

Deze klanten vertellen graag meer over de samenwerking:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Geïnteresseerd in een prettige ICT samenwerking in Ridderkerk?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

LOSNING ICT kan je verder helpen.

Heb je een onderneming in of rondom Ridderkerk en zie je mogelijkheden in een samenwerking op ICT vlak? Wij horen graag wat je wensen zijn om te zien of we je kunnen helpen. Neem gemakkelijk contact met ons op om het telefonisch te bespreken of maak een afspraak! Bel 088 567 6464 of stuur een e-mail naar info@losning.nl