Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Partner Rotterdam

LOSNING ICT is de betrokken ICT partner in Rotterdam waar jij naar op zoek bent! Wat voor onderneming je ook hebt, LOSNING ICT zorgt ervoor dat jouw onderneming ongeremd kan doorgroeien. Door jou volledig te ontzorgen op het gebied van ICT kan jij je focussen op datgene wat voor een ondernemer het belangrijkste is: het ondernemen!

Als betrokken partner op het gebied van ICT staan wij iedere dag voor jou klaar, dus ook in het weekend en de avonden. Zo zorgen we ervoor dat een mogelijk probleem niet groter wordt dan nodig is.

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

De voordelen van een
ICT Partner in Rotterdam

Complete ontzorging

Geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt geregeld.

Veilige systemen

Een goed aangelegde infrastructuur met toezicht en bijsturing indien nodig. Op deze manier worden problemen tijdig voorkomen. 

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en goed helpt bij vragen en storingen.

Volle kracht vooruit met de hulp van een ICT partner in Rotterdam

Om jouw team succesvoller te maken, biedt LOSNING ICT verschillende oplossingen aan. Zo maken we het voor jouw collega’s mogelijk om altijd en overal vanuit de cloud te kunnen werken. Voor complete ontzorging op ICT gebied kun je kiezen voor ons totaalbeheer. Zo blijft je systeem altijd up-to-date, zonder dat jij er een vinger voor hoeft uit te steken. Daarnaast kun je met ons totaalbeheer rekenen op een ICT partner die jou 24/7 te hulp kan schieten in Rotterdam.

Een transparante ICT partner uit Rotterdam

De medewerkers van LOSNING ICT houden je altijd op de hoogte van waar zij mee bezig zijn. Door het gesprek aan te gaan en duidelijke afspraken te maken, sta je nooit voor verrassingen. Zo maken we jouw ICT-wereld overzichtelijk en kunnen we de beste oplossingen aanbieden die bij jouw onderneming passen. Wij streven naar langdurige klantrelaties, waardoor veel van onze partners al jarenlang aan ons gebonden zijn. Jouw onderneming staat bij ons voorop!

Kom erachter wat onze partners van de samenwerking vinden!

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Kies voor een partner waar je op kunt rekenen!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Een ICT Partner uit Rotterdam inschakelen

Kun je de hulp van een ICT partner uit Rotterdam goed gebruiken? Laat je dan informeren door een van onze experts of maak direct een afspraak door te bellen naar 088 567 6464. We leggen je graag meer uit over hoe wij van jouw onderneming een nog groter succes kunnen maken!