Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT Partner Schiedam

Wil je ongeremd vooruit kunnen met je onderneming? LOSNING ICT zorgt ervoor dat al jouw remmingen op het gebied van ICT weggehaald worden. Zo kan jouw onderneming in rap tempo blijven groeien en LOSNING ICT groeit met je mee! Als ICT Partner in de omgeving van Schiedam bieden wij verschillende services aan waarmee de ICT-wereld voor jouw onderneming veiliger en efficiënter wordt. Je wordt volledig ontzorgd en hebt nergens meer omkijken naar.

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over onze diensten. Niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact op via het contactformulier! 

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

De voordelen van een
ICT Partner in Schiedam

Complete ontzorging

Geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt geregeld.

Veilige systemen

Een goed aangelegde infrastructuur met toezicht en bijsturing indien nodig. Op deze manier worden problemen tijdig voorkomen. 

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en goed helpt bij vragen en storingen.

Complete ontzorging met een ICT Partner in Schiedam

LOSNING ICT heeft een oplossing voor iedere uitdaging binnen de ICT. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn en bij hun data kunnen. Dit gebeurt natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier, zodat jij en je medewerkers zonder enige weerstand door kunnen. Of je nu op zoek bent naar betere beveiliging van je data, online werkplekken, VoIP of andere ICT oplossingen: LOSNING ICT helpt je erbij!

Een ICT Partner voor iedere onderneming uit Schiedam

Wij kunnen je ondersteunen binnen ieder aspect van de ICT, ongeacht de branche waarin je actief bent. Iedere onderneming heeft specifieke doelen en behoeftes op het gebied van ICT. Door het gesprek aan te gaan en samen tot oplossingen te komen, kan het beste resultaat worden behaald. LOSNING ICT streeft naar langdurige relaties met de klanten. Dit willen wij bereiken door met oplossingen te komen die naadloos aansluiten op de problemen en vraagstukken die er binnen jouw onderneming spelen. 

De meningen over onze ICT services:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Maak gebruik van de hulp van een ICT Partner in Schiedam

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Ga het gesprek aan met een ICT Partner in de omgeving van Schiedam

Wij leggen je graag uit welke oplossingen het beste bij jouw onderneming passen en wat het effect zal zijn voor jou en je collega’s. Zo sta je nooit voor verrassingen en kun je zelf kiezen voor de ICT oplossingen die jou het meeste aanspreken. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen via 088 567 6464.