Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ICT uitbesteden

ICT is een cruciaal onderdeel van elke organisatie. Maar het behoort niet tot de kerntaken. Een logische keuze dus om je ICT uit te besteden. LOSNING ICT ondersteunt bedrijven bij het ICT beheer en zorgt ervoor dat jouw online omgeving altijd beschikbaar is, je applicaties en bestanden overal gebruikt kunnen worden en je medewerkers met gemak kunnen werken. Zo ben je zeker van een uitstekend functionerende ICT omgeving, op ieder moment dat jij deze nodig hebt.

Wil je meer hierover weten? Bekijk op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen of neem gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier! 

Een partner nodig voor jouw ICT?

Dit is een verplicht veld.

De voordelen van ICT uitbesteden
bij LOSNING ICT. 

Specialistische kennis

Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring in ICT, daarom ben je bij LOSNING ICT altijd verzekerd van vakmensen en experts.

Kostenbesparing

Geen kostbare krachten aannemen of investeringen in nieuwe platformen, maar een overzichtelijke en betaalbare samenwerking met LOSNING ICT.

Tijd over voor de corebusiness

Door ICT uit te besteden, houdt je zelf meer tijd over om met de core business bezig te zijn en te groeien!

Complexe vragen omtrent ICT uitbesteden

Door toenemende complexiteit van IT kiezen steeds meer organisaties om het beheer van hun IT omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Want hoe zat het precies met de laatste technische ontwikkelingen? Hoe zorg ik dat mijn bedrijf ICT omgeving optimaal draait? Hoe weet ik zeker dat ik, in geval van storing, ieder moment van de dag hulp kan krijgen? Dat en meer wil LOSNING ICT voor jou betekenen. Je krijgt de beschikking over de specifieke vaardigheden en expertise die je nodig hebt, zonder extra mensen te hoeven inhuren, aannemen of op te leiden. 

Kostenbesparing door ICT uit te besteden

Ongeacht de omvang van je organisatie, is outsourcing van ICT altijd een slimme zet. Voor kleine organisaties is het vaak te kostbaar om eigen ICT krachten aan te nemen. Middelgrote bedrijven zijn kwetsbaar met een geringe ICT afdeling en voor grote ondernemingen zijn continuïteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zo belangrijk, dat (uitsluitend) een eigen ICT afdeling vaak te risicovol is. Daarom helpt LOSNING ICT je graag!

Onze ICT diensten

Totaalbeheer
ICT moet ondersteunen en geen invulling van je dagelijkse bezigheden zijn. Laat professionals je systemen en netwerken beheren en verzeker jezelf van tijd en ruimte voor je core business.

Cloud werkplekken
Altijd en overal toegang tot je werkplek maakt werken flexibel en efficiënt. Met een cloud werkplek heb je toegang tot al je bestanden en applicaties. 

Databeveiliging
Een echt goed en eerlijk antwoord op de vraag hoe veilig of juist kwetsbaar je gegevens zijn, komt van hackers! Laat ons de veiligheid van je systemen checken én met de juiste oplossing komen!

Meer oplossingen
Om jouw bedrijf compleet te ontzorgen bieden we nog meer ICT oplossingen aan. Zo kunnen we alle telefonie voor je regelen, je voorzien van alle benodigde hardware en ook webosting behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk oplossingen bij LOSNING ICT

LOSNING ICT biedt maatwerk ICT oplossingen. Zo weet je zeker dat jouw knelpunten en eisen prioriteit zijn en veel aandacht krijgen bij het ICT beheer! Wij werken met een duidelijk stappenplan, door jou te verzekeren van de beloofde uitkomst. Onze werkwijze bij jouw project:

  • Kennismaking, inventarisatie van jouw ICT en een passend voorstel
  • Een concept ontwerp van een nieuwe ICT oplossing
  • Een testfase waarin jouw feedback centraal staat
  • Oplevering van de oplossing en betrokkenheid voor verbeteringen

Neem contact met ons op

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Voor advies over ICT uitbesteden

LOSNING ICT is jouw expert op het gebied IT uitbesteden. Zo heb je geen zorgen meer over je IT beheer en houd je meer tijd over voor je core business! En dat loont uiteraard. Benieuwd wat dit voor je betekent? Neem dan contact met ons op!