Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

ISO 27001 Informatiebeveiliging op orde

We zijn ISO 27001 gecertificeerd en dat bekent dat wij continu de juiste acties ondernemen om gegevens veilig te houden. Dankzij jaarlijkse controles door een externe en onafhankelijke partij, wordt gewaarborgd dat we aan de eisen blijven voldoen.

Waarom een ISO 27001 certificaat?

We zijn een cloud leverancier en hebben veel gegevens online opgeslagen. Ook vóór de certificering zijn we altijd al 24/7 bezig geweest met het bewaken en beveiligen van onze data. Met het ISO 27001 certificaat maken we zichtbaar dat we ons beleid rondom informatiebeveiliging dus goed geregeld hebben.

Wat betekent een ISO 27001 certificering?

ISO 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management. Deze norm stelt eisen op het gebied van beveiligingsmaatregels en algemene bedrijfsrisico’s. De ISO 27001 staat voor informatiebeveiliging en betreft zowel de online beveiliging en technische beveiliging alsook de fysieke beveiliging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze serverruimte die extreem goed beveiligd is en slechts na aanmelding en screening toegankelijk is. Doordat we nu gecertificeerd zijn, kunnen we goed aantonen dat jouw gegevens bij ons in veilige handen zijn.

In dit interview lees je waarom we deze ISO normering graag wilden hebben en wat onze klanten hieraan hebben.

 ISO 27001 certificaat logo