Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

IT infrastructuur

Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving. Wij geloven dat IT je organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. Samen onderzoeken we jouw ideale IT infrastructuur en vinden we de juiste oplossing hiervoor. Wij geven je uitgebreid advies over welke middelen er beschikbaar zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten. Zo weet je zeker dat je beschikt over de best mogelijke infrastructuur, passend bij jouw bedrijf.

Wil je nog meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier! Wij leggen je alles uit over de oplossingen van LOSNING ICT.

 

Een partner nodig voor jouw ICT?

Dit is een verplicht veld.

De voordelen van een samenwerking
met LOSNING ICT 

Overzichtelijke infrastructuur

Wij leggen jouw infrastructuur overzichtelijk aan, zodat je geen omkijken meer hebt naar de IT.

Nauwkeurige monitoring

De experts van LOSNING ICT houden jouw online omgeving goed in de gaten en staan 24/7 voor je klaar om vragen op te lossen.

Goed beveiligd

Een professioneel datacenter met de juiste beveiliging voor jouw bedrijfsgegevens. Geen zorgen over datalekken of hackers!

Wat is een IT infrastructuur?

De transport van data gaat via een digitale infrastructuur in jouw bedrijf. Om dit zo goed mogelijk te laten functioneren, is een overzichtelijk en goed aangelegde infrastructuur van belang. Denk aan bekabeling van de werkplekken, maar ook apparaten als telefoons en laptops dienen juist aangesloten te zijn. Een goede infrastructuur is snel, maar vooral ook stabiel. LOSNING ICT biedt jouw organisatie alle nodige ondersteuning voor een optimaal presterende infrastructuur. Met ons Totaalbeheer, de Cloud Werkplekken, Databeveiliging en onze andere oplossingen zorgen we voor een optimale IT infrastructuur.

IT infrastructuur in kaart brengen

LOSNING ICT werkt met een duidelijk stappenplan, om je zo goed mogelijk te helpen bij het opstellen van een passende IT infrastructuur. Onze Plan, Do, Check en Act werkwijze in het kort: 

PLAN - Kennismaking, inventarisatie & voorstel
Tijdens een persoonlijke kennismaking horen wij graag jullie eisen voor een nieuwe IT infrastrucuur. Op basis hiervan geven we advies en een voorstel voor een nieuwe structuur.

DO - Concept en ontwerp
Het ontwerp van een nieuwe infrastructuur en configuraties aan deze oplossing.

CHECK - Testen
Uitgebreide test door LOSNING ICT en het bedrijf zelf! Jullie feedback is welkom tot er een perfecte oplossing staat.

ACT - Oplevering & controle
Oplevering van de nieuwe oplossing en ondersteuning bij eventuele vragen en implementatie. De nieuwe oplossing blijven wij monitoren zodat we zeker weten dat alles goed werkt.  

Kosten van slechte IT infrastructuur

De schade als gevolg van een niet beschikbare ICT infrastructuur loopt al snel flink in de papieren. Klanten die niet kunnen bestellen, medewerkers die geen toegang hebben tot data en applicaties en in het ergste geval mensen die geen beroep kunnen doen op benodigde zorg. We kunnen tegenwoordig gewoon niet meer zonder ICT. Met de juiste IT infrastructuur van LOSNING ICT nemen we alle onzekerheid weg en kun je rekenen op continuïteit.

Klanten over hun ervaring met een goede IT Infrastructuur:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Neem contact op met onze specialisten

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Hulp bij het verbeteren van de IT infrastructuur

Zelf nadenken over de inrichting en het beheer van de IT infrastructuur is erg lastig. Hierbij komt veel specialistische kennis kijken. LOSNING ICT denkt daarom graag met je mee. Neem gemakkelijk contact op met onze specialisten via onderstaande contact button.