Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Laat je volledig ontzorgen door onze
complete dienstverlening

VoIP

Met VoIP, ook wel internetbellen, zijn je kosten laag en overzichtelijk en wordt integratie met bestaande CRM- en soortgelijke informatiesystemen mogelijk. Je betaalt per gebruiker per maand en kunt het aantal gebruikers ieder moment op- of afschalen. Zie meteen welke klant er belt en heb direct toegang tot zijn klantgegevens. Elimineer hiermee wachttijden en mogelijke fouten bij het zoeken naar klantgegevens. Lees meer over VoIP.

Ik wil VoIP

Consultancy

Ieder bedrijf heeft ICT nodig om te kunnen functioneren, maar niet ieder bedrijf haalt alles uit zijn ICT. Heb jij een goed overzicht van wat ICT binnen je organisatie doet en betekent? Functioneert het naar behoren? Heb je een ICT strategie?
Onze ervaren adviseurs kijken graag met je mee naar je huidige ICT strategie en invulling. Daarbij kijken we ook naar de doelstellingen van je bedrijf en de samenhang van de verschillende processen. Door een compleet beeld van je organisatie te maken, kunnen we met oplossingen en ideeën komen om de processen binnen je organisatie te verbeteren.

Ik wil advies

Exclaimer e-mailhandtekening

We versturen er tientallen per dag en ontvangen er minstens zoveel. Naar collega’s, klanten, prospects. Toch wordt er vaak nog weinig aandacht besteed aan wat juist een krachtig communicatiemiddel is, je e-mailhandtekening.

De intentie is er vaak wel. Vanuit marketing wordt er een standaard e-mailhandtekening doorgevoerd. Kijk je echter na een tijdje naar het resultaat, dan is er vaak nog weinig over. Lettertypes zijn veranderd, het logo is verdwenen of nog erger, een oud logo komt weer tevoorschijn. En juist je e-mail is vaak je belangrijkste communicatiemiddel naar prospects en klanten.

Met Exclaimer kun je eenvoudig en effectief je e-mailhandtekening managen. Per bedrijf, persoon of per team, net wat je wil.

Ik wil informatie

Hardware leasen

Laat je IT behoefte mee bewegen met de behoefte van je organisatie en kies voor hardware lease. Door hardware te leasen verzeker je jezelf van de beste producten en service. Je gebruikt alleen apparatuur die je daadwerkelijk gebruikt. Je hebt voorspelbare maandelijkse kosten en hoeft niet in een keer een grote investering te doen.

Voordelen hardware lease:
- Voorspelbare kosten.
- Maatwerk-abonnementen voor op -en afschalen of vernieuwen van IT-behoefte.
- Betalen naar gebruik.
- I.c.m. Werkplekbeheer de juiste licenties, ondersteuning van onze Servicedesk en bij defect binnen 1 werkdag een vervangend apparaat.

Ik wil hardware leasen

Second opinion

Een second opinion van je ICT infrastructuur kan kostentechnisch erg interessant zijn. Heb je alle juiste licenties? Betaal je teveel voor hetgeen je gebruikt? Heb je genoeg performance voor de dingen die je moet doen of ervaar je traagheid? Is je huidige omgeving niet verouderd en betaal je nog voor oude mailaccounts terwijl  je ze niet gebruikt?
Laat ons je huidige situatie in kaart brengen en beoordelen en je weet precies hoe je er op dit moment voorstaat. Indien gewenst kunnen wij vervolgens met verbeteroplossingen komen.

Ik wil een second opinion

Webhosting

Je website of webshop moet altijd online zijn en snel reageren. Een website die onbereikbaar is of traag reageert, heeft direct invloed op je reputatie en/of omzet. Wij willen onze klanten vooruit helpen en bieden daarom de beste oplossingen. Je kunt bij ons onder meer je domeinnaam registreren en je website hosten. Daarbij kun je rekenen op onze technische kennis, een goede interactie met je websitebouwer en de beste beveiliging. De webhosting staat op hoog beschikbare (redundante) servers in Nederlandse datacenters en op supersnelle SSD-opslag. Deze worden continu geüpdatet en gemonitord, waardoor wij direct signaleren als je website gehackt wordt. Een groot verschil met standaard hostingpartijen!
Klik hier voor de webhostingpakketten en gedetailleerde informatie over de server mogelijkheden.

Multifunctionele printers

Iedere afdruk die je maakt moet kloppen. En functioneren met je software en hardware. Wij leveren multifunctionele printers die doen wat je van ze mag verwachten! Met de merken Ricoh, Kyocera en Hewlett Packard bieden we je een complete oplossing.

samenwerken op kantoor

Help mij nu graag verder

Wat vinden klanten van onze dienstverlening en oplossingen?

LOSNING zet altijd een stap extra om ons te helpen

LOSNING begrijpt hoe onze business in elkaar zit en dat vinden we erg belangrijk. Ze denken met ons mee, zijn flexibel en heel adequaat in wat ze doen. Al vanaf 2010 zijn we klant bij LOSNING en dankzij hun inzet werken we nu volledig via de ...
ICT Partner die met Je Meedenkt

Martijn JacobsDirecteur Loo van Eck Communicatie

LOSNING regelt onze ICT en dat is heel geruststellend

Toen wij met onze bakkerij gingen verhuizen heeft LOSNING met TotaalBeheer alle ICT zorgen uit handen genomen. Dat was voor ons een enorme geruststelling. We werken nu allemaal met de Cloud Werkplek en dat bevalt goed. ICT is totaal niet ons ...
ICT en Cloud moeten gewoon werken

Hans VerhoevenMede-eigenaar Koekela

Wil je graag meer weten over onze ICT oplossingen?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Contact opnemen

Liever direct een bericht sturen?
Vul het contact formulier in en dan zorgen wij binnen 24 uur voor een passende reactie en de juiste oplossing!