Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Een gezamenlijke missie:
tevreden klanten

Persoonlijk en beschikbaar

Rene Schreuders en Michel Spiekhout kennen elkaar al vanaf 2005. Samen hebben zij zich als collega’s ingezet om diverse ICT vraagstukken op te lossen. Toen het gevoel opborrelde om een nóg betere service en een meer betrokken aanpak in te zetten voor klanten, hebben zij de stap naar een eigen onderneming gezet. En zo werd in 2010 LOSNING ICT opgericht.

Sinds 6 mei 2024 is LOSNING ICT onderdeel van Qmunity. Een strategische stap in onze groeiambitie en de mogelijkheid onze service en diensten nog verder te optimaliseren. Door het ondersteunen van kruisbestuiving, complementair denken en kennisdeling, wordt gezamenlijk meerwaarde gecreëerd. 

Bedrijfsnaam en groei

Omdat problemen oplossen een passie is, wilden zij voor de bedrijfsnaam graag iets met het woord ‘oplossing’. Maar een standaardnaam zou al gauw vergeten worden en een vertaling naar het Engelse woord ‘solution’ was ook niet erg origineel. Na wat gegoogle werd een Deense vertaling gevonden die in het Nederlandse bedrijfsleven uniek is. LOSNING dus! Geen spannend verhaal, maar een leuke en praktische oplossing!

De persoonlijke en daadkrachtige aanpak van Rene en Michel werd al snel opgepikt en daarmee groeide het aantal klanten en dus ook het bedrijf. Klanten van het eerste uur zijn nog steeds bij ons en bevelen ons warm aan bij hun relaties. We zetten vol in op beschikbaarheid. We investeren continu in ons datacenter zodat onze klanten altijd bij hun gegevens kunnen. Ook investeren we in onze servicedesk. We zijn 24/7 bereikbaar bij storingen en trekken talent aan dat zich kan vinden in onze persoonlijke aanpak.

Het belang van de klant voorop

LOSNING is een gewaardeerde ICT partner voor klanten uit Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. We denken van a tot z mee over de indeling van hun ICT infrastructuur, maar staan ook klaar als het om een enkel segment zoals VoIP of een security test gaat. We zijn alert op de nieuwe ontwikkelingen in de markt, maar voeren niets onnodig door. Als het werkt, werkt het en zodra we monitoren dat een upgrade nodig is, gaan we in gesprek. Alles in overleg, overzichtelijk en transparant.

 

LOSNING ICT is onderdeel van Qmunity, een samenwerking met Cubics | Helder Telecom & ICT | ITS | FourPoints

Wil je graag meer weten over onze oplossingen?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Neem contact met ons op

Liever direct een bericht sturen?
Vul het contact formulier in en dan zorgen wij binnen 24 uur voor een passende reactie en de juiste oplossing!