Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Maak van je e-mail handtekening een krachtig communicatiemiddel!

12 redenen om te kiezen voor Exclaimer

 1. Consistente branding.
 2. Je marketing activiteiten zoals nieuws en events extra aandacht geven
 3. Disclaimers toevoegen
 4. Je klantgerichtheid verbeteren door de mogelijkheid te geven voor directe feedback
 5. Eenvoudig beheer
 6. Creëer snel en eenvoudig je eigen sjabloon
 7. Bibliotheek met beschikbare sjablonen
 8. Automatisch contactgegevens toevoegen
 9. Aanpassingen zijn direct zichtbaar
 10. Specifieke handtekeningen toewijzen aan groepen
 11. Specifieke handtekeningen toewijzen aan ontvangers
 12. Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen
Maak van je e-mailhandtekening een krachtig communicatiemiddel

Consistente branding e-mail

100%

Flexibiliteit

+25%

Klantgerichtheid

+30%

Waarom aandacht geven aan je e-mailhandtekening?

We versturen er tientallen per dag en ontvangen er minstens zoveel. Naar collega’s, klanten, prospects. Toch wordt er vaak nog weinig aandacht besteed aan wat juist een krachtig communicatiemiddel is, je e-mailhandtekening.

De intentie is er vaak wel. Vanuit marketing wordt er een standaard e-mailhandtekening doorgevoerd. Kijk je echter na een tijdje naar het resultaat, dan is er vaak nog weinig over. Lettertypes zijn veranderd, het logo is verdwenen of nog erger, een oud logo komt weer tevoorschijn. En juist je e-mail is vaak je belangrijkste communicatiemiddel naar prospects en klanten.

Wat zijn de mogelijkheden van je e-mailhandtekening?

Exclaimer is een applicatie die het managen van je e-mailhandtekening eenvoudig en doeltreffend maakt. Een tool die je de mogelijkheid geeft je e-mail om te zetten in een krachtig communicatiemiddel.

De mogelijkheden zijn enorm. We kunnen zo al 12 redenen geven waarom je voor Exclaimer zou moeten kiezen als tool voor je e-mail handtekening:

 1. Consistente branding

Niemand meer een oud logo, verkeerd adres of geen e-mailhandtekening

 1. Extra aandacht aan marketing activiteiten

Een banner toevoegen met de aankondiging van een event, een webinar of het promoten van je laatste nieuwsbrief. Het is eenvoudig en snel te regelen.

 1. Disclaimers toevoegen

Is het voor je organisatie relevant om een privacy statement of een andere disclaimer toe te voegen, met Exclaimer ben je er zeker van dat de je altijd de juiste versie toevoegt aan je e-mail.

 1. Verbeter je klantgerichtheid

Wil je weten hoe je klanten je service ervaren? Een reviewscore maakt het eenvoudig om met één klik, direct feedback te geven.

 1. Eenvoudig beheer

Is alles goed ingericht door IT, dan is het via een centrale portal eenvoudig de handtekeningen te beheren.

 1. Creëer je eigen sjabloon

Exclaimer heeft de mogelijkheid om met een eenvoudige drag- en dropeditor zelf sjablonen te maken, geheel volgens je eigen huisstijl.

 1. Bibliotheek met beschikbare sjablonen

Je kunt natuurlijk ook gewoon één van de beschikbare sjablonen uit de bibliotheek pakken en daar je logo en eigen informatie aan toevoegen.

 1. Automatisch contactgegevens toevoegen

Niet iedereen heeft dezelfde contactgegevens. Je wilt de e-mailhandtekening ook persoonlijk maken. Exclaimer haalt gegevens uit Microsoft 365. Hierdoor kunnen variabelen zoals  mobiel nummer en e-mailadres per gebruiker automatisch aangepast worden.

 1. Aanpassingen zijn direct zichtbaar

Exclaimer is een real-time applicatie. Iedere verandering is direct zichtbaar.

 1. Specifieke handtekeningen toewijzen aan groepen

Werk je in specifieke teams zoals een servicedesk, dan kan het zijn dat je per team een aparte handtekening wil creëren. Exclaimer biedt flexibiliteit in groepen en personen zodat je altijd de juist informatie kunt meesturen.

 1. Specifieke handtekeningen toewijzen aan ontvangers

Wil je dat je collega’s of klanten een andere e-mailhandtekeningen ontvangen dan bijvoorbeeld je prospects? Ook dat is met Exclaimer eenvoudig in te stellen.

 1. Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen

Dataveiligheid en het waarborgen van privacy gevoelige informatie is voor LOSNING ICT een basisvoorwaarde voor het gebruik van een applicatie. Exclaimer voldoet aan alle dataveiligheidsnormen

Conclusie

Exclaimer wordt wereldwijd al door meer dan 50.000 organisaties gebruikt waaronder Unilever, Adobe, LOSNING en HP en is sluit naadloos aan bij Microsoft 365!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij laten je graag zien hoe eenvoudig het is om Exclaimer te installeren en operationeel te krijgen. Ook Exclaimer valt onder het support van onze Servicedesk.

Gerelateerde berichten
Is de public cloud minder veilig?

Is de public cloud minder veilig?

In de Tweede Kamer zijn er vragen gesteld over Nederlandse universiteiten die data opslaan bij Amerikaanse cloudproviders. Met name worden er vragen gesteld...

Lees meer
SolidWorks op een cloud werkplek: rekenkracht genoeg! |LOSNING ICT

SolidWorks op een cloud werkplek: rekenkracht in een handomdraai!

Door SolidWorks in een cloud werkplek te benaderen, kun je makkelijker samenwerken en zijn je bestanden beter beveiligd. Daarbij zijn er nog meer voordelen te...

Lees meer
Klantcase | Spark design & innovation | Cloud | LOSNING ICT

Klantcase: Spark design & innovation

Spark design & innovation is een toonaangevend ontwerpbureau gericht op productontwikkeling zowel in vormgeving en gebruikstoepassing als in technologische...

Lees meer