Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Klantcase: Loo van Eck

In 1983 startte Gijs van ’t Loo en Hans van Eck het communicatiebureau Loo van Eck, één van de eerste bureaus dat trainingen gaf in schriftelijke communicatie. Anno 2022 telt LVE 70 professionals met een passie voor taal en communicatie. Trainingen zijn nog steeds een belangrijke activiteit van het bedrijf al doet LVE tegenwoordig veel meer. Hun missie;  Mensen en organisaties inspireren om hun communicatie te verhelderen, zodat ze uitstralen wie ze zijn.

Loo van Eck was één van de eerste klanten van LOSNING ICT. In een interview met Daniëlle Westerhof, directeur LVE, blikken we terug op 12 jaar samenwerking.

Klantcase Loo van Eck | ICT Partner | Samenwerken | LOSNING ICT

Een ICT-partner moet met je meedenken.

De directie van Loo van Eck en de oprichters van LOSNING ICT waren zakelijk goede bekenden. De start van dit nieuwe ICT bedrijf met de missie om de beste service als ICT leverancier te verlenen, kwam op het juiste moment. Het snelgroeiende bedrijf Loo van Eck voelde een behoefte aan nieuw elan op IT-gebied.

Danielle: “We zochten een ICT partner die met ons meedenkt en meegroeit, waarin persoonlijk contact en vertrouwen centraal staan.

De ICT-branche ontwikkelt zich al decennia lang in een razendsnel tempo. Ben je geen expert dan is het lastig om inzicht te houden in nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf. LVE is een bedrijf wat innoverend wil werken. Beter, sneller, vernieuwender, kernwaarden die LVE inzet naar hun eigen klanten en ook verwacht van hun ICT partner.

Daniëlle: “Dankzij LOSNING ICT zijn wij al jaren geleden overgestapt naar de Cloud. Flexibiliteit en overal de beschikking  hebben tot je bestanden is voor een bedrijf dat veel op locatie werkt essentieel.”

Het team van LOSNING kent de organisatie goed.

De Servicedesk medewerkers zijn bekend met de LVE manier van werken en de lokale situatie. Storingen worden snel aangepakt en opgelost. Het contact is prettig en persoonlijk. Is er een punt van aandacht, dan wordt deze feedback serieus genomen en waar mogelijk verbeteringen doorgevoerd.

Ieder kwartaal is er overleg tussen de twee bedrijven en komen onderwerpen aan bod als technische ontwikkelingen, kostenefficiëntie en duurzaamheid. Toen de AVG-wetgeving actueel werd, was LVE daar al op voorbereid. Thuiswerken tijdens corona, geen probleem , dat deden we voor die tijd ook al.  Voorbeelden van innovatief en proactief zijn.

Daniëlle: “Als groeiende organisatie zoeken we samen met LOSNING naar de meest efficiënte manier van werken.”

Dataveiligheid is voor Loo van Eck, dat veel werkt voor de overheid en organisaties als banken, essentieel. Toch is alleen technologie niet leidend. Het team moet veilig, maar ook prettig kunnen werken. Ook hier wordt meegedacht om de juiste balans te vinden tussen noodzakelijkheid en werkbaarheid.

Daniëlle: “ Vooruit denken en meedenken op ICT gebied, dat zoeken we en vinden we bij LOSNING ICT. Als ondernemers onderling sparren over de uitdagingen als mkb-bedrijf ,zien we beiden als extra synergie in onze gesprekken.”

Voortdurend blijven werken aan innovatie en vooruitgang.

Flexibel en veilig werken, het beheersbaar houden van automatiseringskosten, duurzaamheid. Onderwerpen die komende periode hoog op de ICT agenda staan.

Omdat LOSNING verantwoordelijk is voor het totale ICT beheer, kan het goed meedenken in de keuzes die worden gemaakt. Worden er onnodige licenties gebruikt? Zijn er laptops of chromebooks die voordeliger zijn om mee te werken?

Welke ontwikkelingen zien we in de markt die relevant zijn voor bedrijven zoals Loo van Eck en onze andere klanten. Firewalls in een enterprise omgeving. 24/7 bereikbaarheid, nieuw cloud oplossingen, specifieke applicaties zoals BIM Cloud. Maar ook duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke aandachtspunten die ons dagelijks bezighouden.

Zoek je net als Loo van Eck een ICT leverancier die je partner is en actief meedenkt over jouw IT architectuur? We vertellen je er graag meer over. Niet voor niets staan we al meer dan 12 jaar achter onze slogan:

Onze oplossing is jouw vooruitgang.

Gerelateerde berichten
Privacy van klanten beter door optimale databeveiliging | LOSNING

Wat heeft de Europese Dag van de Privacy met databeveiliging te maken?

Vandaag is de Europese Dag van de Privacy. Een dag om als burger, maar zeker ook als bedrijf, even stil te staan bij wat privacy nou eigenlijk is en hoe je...

Lees meer
Hoe voorkom je een Citrix lek | LOSNING ICT

Hoe voorkom je een Citrix lek

Vandaag wederom in het nieuws en nog steeds actueel, bedrijven die kampen met een lek in hun databeveiliging. Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)...

Lees meer
ArchidCAD op de Cloud Werkplek werkt optimaal | LOSNING ICT

Optimaal werken met ArchiCAD in de Cloud Werkplek

Onze Cloud Werkplek is ontworpen om architecten optimaal te ondersteunen. Wellicht is dat ook voor jou goed nieuws. Steeds meer bureaus overwegen de overstap...

Lees meer