Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Klantcase: Whitevision

Eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen waardoor wordt bijgedragen aan het werkgeluk van mensen -  met deze missie startte Frank de Wit in 2005 Whitevision. “We maken het complexe simpel met automatisering, om het leven van onze gebruikers makkelijker te maken.”

In bijna twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een team van ruim 40 werknemers en zijn er meer dan 1500 bedrijven die van hun diensten gebruik maken. "Complexe zaken simpel maken, daar houden we van!"

Sinds 2012 is LOSNING de ICT-beheerder van Whitevision op het gebied van werkplek- en kantoorbeheer. Lars Geraeds is binnen de organisatie, vanuit zijn rol als Teamlead Support, betrokken bij diverse ICT-projecten. In dit interview vertelt hij over de samenwerking met LOSNING ICT.

Klantcase Whitevision | veilig in de cloud | LOSNING ICT

Ontzorgen geeft rust en focus

“Toen ik in 2018 bij Whitevision kwam werken, was LOSNING al de vaste ICT-partner. Mijn collega Daisy van den Broek is sinds jaar en dag onze vaste contactpersoon voor LOSNING en verantwoordelijk voor de meeste ICT-projecten. Door mijn achtergrond in systeembeheer komen sommige ICT-projecten nu ook op mijn bureau terecht.

In het verleden hadden we verscheidene ICT-diensten nog bij verschillende bedrijven ondergebracht, denk aan VoIP en ons kantoornetwerk. Toen de beslissing genomen werd om dit bij één partij onder te brengen, was de keuze voor LOSNING snel gemaakt. Onze denkwijzen en manier van werken passen goed bij elkaar.

Ontzorgen is het kernwoord dat onze samenwerking zo positief maakt. De medewerkers van LOSNING hebben veel inhoudelijke kennis die ze actief inzetten om voor ons de beste oplossing voor te dragen. De kwaliteit van de diensten is stabiel en gaat er toch een keer iets mis, dan wordt er direct en snel geschakeld.

De keuze om volledig in de Cloud te werken is met name ontstaan uit gemak. Geen eigen servers meer, maar alles in het datacenter zodat je overal en altijd bij je bestanden kunt. Tegenwoordig is dataveiligheid een extra reden om vanuit de Cloud te werken, dan is het fijn om een ICT-partner te hebben die ISO27001 gecertificeerd is.

Een ambitieuze toekomst

“Als organisatie groeien we snel. Onze ambities en activiteiten gaan nu ook de grens over. Belangrijk dus dat LOSNING met ons meegroeit en dit kan ondersteunen. Vanuit het actieve meedenken van LOSNING gevoed door ervaringen bij andere klanten, is al gebleken hoe waardevol deze samenwerking is.

 

Ontzorgen helpt ons te focussen op onze eigen kernwaarden. Uiteindelijk is dat precies wat ook wij willen bereiken bij onze klanten.”

Gerelateerde berichten
Cloud en VDI als kans voor systeembeheerders| LOSNING ICT

Cloud en VDI helpen systeembeheerders en IT-managers aan ‘nieuwe baan’

Als ICT-dienstverlener let je op wat je klanten bezighoudt. Zo horen wij links en rechts dat systeembeheerders en IT-managers vrezen voor hun baan. Vanwege de...

Lees meer
Wat is cybercrime en wat zijn de risico's | dataveiligheid

To be hacked, or not to be ….

Deel I – Wat is cybercrime en wat zijn de risico’s Dagelijks bereiken ons berichten via het nieuws over hacking, datalekken, gijzelingen van data,...

Lees meer
Klantcase | Spark design & innovation | Cloud | LOSNING ICT

Klantcase: Spark design & innovation

Spark design & innovation is een toonaangevend ontwerpbureau gericht op productontwikkeling zowel in vormgeving en gebruikstoepassing als in technologische...

Lees meer