Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Nieuw jaar, nieuw logo, nieuwe website!

Bezoekers van de oude website wisten het allang, we waren er aan toe! Als ICT partner voor kleine en grote bedrijven staan we al acht jaar lang 24/7 klaar voor onze klanten. We zetten continu in op service en letten op mogelijkheden voor verbetering. Onze website en huisstijl bleven daardoor echter achter. We waren toe aan een uitstraling die past bij wie we zijn. En daarbij een website die overzichtelijk is en bezoekers snel naar de juiste informatie leidt.

Nieuw jaar, nieuw logo, nieuwe website | LOSNING ICT

Gebruiksgemak voor klanten en bezoekers

Klanten zien op de homepage direct het vertrouwde Klantportaal en de mogelijkheid om Ondersteuning op afstand te gebruiken. Bezoekers van de site vinden in een paar muisklikken alle informatie die beschikbaar is over onze dienstverlening en ons bedrijf. Alle poespas is verdwenen en de layout is duidelijk, overzichtelijk en toch ook vriendelijk. Precies zoals onze dienstverlening is. Uiteraard is de website volledig responsive zodat bezoekers vanaf iedere device de juiste beleving op onze site hebben.

Frisse en krachtige huisstijl

Ook onze huisstijl is onder handen genomen. Het vertrouwde ronde beeldmerk is gebleven, maar heeft een mooie make-over gekregen. De kleuren zijn nu krachtig, helder en zakelijk. Dat geldt ook voor het lettertype dat we hebben gekozen. Onze slogan maakt het plaatje helemaal compleet. “Onze oplossing is jouw vooruitgang”. Wanneer je de vele positieve referenties op onze site leest dan snap je wel waar deze slogan vandaan komt. We zijn er dan ook erg trots op dat we dit dagelijks waar maken voor onze klanten.

Complimenten

Onze dank gaat uit naar de medewerkers van RB-Media en van Brancom. Met hen hebben we tot de laatste minuut de puntjes op de i gezet en zullen we de komende tijd blijven werken aan verbetering en zichtbaarheid. Ook danken we ons eigen team voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Iedere dag werken we met veel plezier samen en we zijn er trots op dat iedereen op deze website te zien is!

Heb je vragen of een opmerking? Neem gerust contact met ons op via de website of via 088-567 64 64. We staan je graag te woord!

Gerelateerde berichten
De Raad Groep en De Raad Bouw migreren naar de Cloud| LOSNING ICT

De Raad Groep uit Katwijk migreert naar de Cloud

De Raad Groep heeft gekozen voor onze VDI oplossingen en daarmee mogen wij alle werkplekken binnen de groep migreren naar de Cloud. De Raad is in 1926...

Lees meer
Wat is een grafische cloud werkplek voor architecten | LOSNING ICT

Wat is een Grafische Cloud werkplek voor architecten?

Een onvermijdelijke stap naar vooruitgang. Cloud computing betekent een grote verandering ten opzichte van de traditionele ICT Infrastructuur die we bij...

Lees meer
Cloud en VDI als kans voor systeembeheerders| LOSNING ICT

Cloud en VDI helpen systeembeheerders en IT-managers aan ‘nieuwe baan’

Als ICT-dienstverlener let je op wat je klanten bezighoudt. Zo horen wij links en rechts dat systeembeheerders en IT-managers vrezen voor hun baan. Vanwege de...

Lees meer