Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Online werkplek Dordrecht

Altijd op een veilige manier bij je bestanden en applicaties kunnen? Met een online werkplek in Dordrecht is dit mogelijk! Jouw bestanden zijn voortaan bereikbaar vanaf onze zwaar beveiligde servers. Hiermee kun je voortaan altijd en overal aan het werk. Vanuit huis, op locatie of gewoon op kantoor: nooit meer gedoe. 

Hoe dit precies in zijn werk gaat? We leggen het graag aan je uit. Maar wanneer je direct een vraag wilt stellen, kan dit gemakkelijk in het contactformulier. 

 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van een
online werkplek in Dordrecht

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

Een online werkplek in Dordrecht biedt veel voordelen

Met een online werkplek hoef je nooit meer stil te staan. Al jouw data wordt op een centrale opslag geplaatst die je met ieder apparaat kunt benaderen. Door de beveiligde toegang en continue monitoring weet je zeker dat jouw gegevens veilig zijn. LOSNING ICT biedt je de volgende services bij een online werkplek:

 

Ruime opslag per gebruiker

Antivirus en antispam

Gebruik van lokale printers

Dagelijkse back-up 

24/7 monitoring

Microsoft updates en onderhoud

365 dagen per jaar beheer

Up-to-date softwarepakketten

Beveiligde toegang

Overal inloggen op jouw werkplek

Remote support

Nooit meer zorgen over je ICT infrastructuur

Naast een online werkplek in Dordrecht zijn er veel meer ICT oplossingen die jouw werk handiger kunnen maken, zoals internetbellen met een VoIP-aansluiting of webhosting bij LOSNING ICT. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website op kwalitatieve en snelle servers staat en altijd bereikbaar is.

Wil jij je nooit meer zorgen hoeven maken over je ICT infrastructuur? Met totaalbeheer zorgen wij er voor dat jij altijd, 24/7 geholpen wordt. We willen liever voorkomen dan achteraf verhelpen. Daarom zijn wij streng in het monitoren van jouw ICT en zorgen we ervoor dat storingen vroegtijdig worden gesignaleerd en opgelost. 

Deze klanten vertellen je hun ervaringen:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Meer weten over onze online werkplekken of andere diensten?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Onze experts helpen je graag verder

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een online werkplek in Dordrecht? Wij helpen je graag! Neem contact op via de website of telefonisch via 088 567 6464. Wil je eerst meer informatie over een online werkplek in Dordrecht? Bel ons of stuur een e-mail naar info@losning.nl. Wij zullen binnen de kortste tijd reageren op jouw vragen.