Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Online werkplek Ridderkerk

Ga efficiënter te werk met behulp van een online werkplek in Ridderkerk. Werken vanuit de cloud is veel handiger dan het ouderwets werken vanaf een vaste pc. Je bent voortaan niet beperkt tot één vaste werkplek en je gegevens worden op een veilige plaats opgeslagen. LOSNING ICT maakt het mogelijk en ondersteunt je op het gebied van ICT!

We leggen je graag uit hoe we dit doen en wat de mogelijkheden zijn. Direct meer duidelijkheid? Dat kan altijd via het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op! 

Stuur ons een berichtje

De voordelen van een
online werkplek in Ridderkerk

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

Waarom een online werkplek in Ridderkerk gebruiken

Een online werkplek heeft veel voordelen ten opzichte van een vaste werkplek. Bij LOSNING ICT maken we het niet alleen mogelijk om bij je bestanden te kunnen, maar ook je applicaties zijn voortaan gewoon vanuit de cloud te gebruiken. Alles wordt in de cloud bewaard en up-to-date gehouden. Hierdoor hoef jij ook niet meer op tijdrovende updates te wachten! Bovendien zijn online werkplekken van LOSNING ICT schaalbaar voor de grootte van het bedrijf. Je betaalt dus nooit te veel. De voordelen van onze online werkplekken op een rijtje:

Monitoring van de werkplek

Beheerde antivirus en antispam

Overal inloggen in het systeem

Iedere nacht een back-up

Flexibele pakketten

Microsoft onderhoud

Remote support

Gedreven IT-specialisten

Een up-to-date systeem

Geavanceerde beveiliging

Snel geholpen door onze experts

Door je gehele ICT infrastructuur door LOSNING ICT te laten beheren heb je maar één aanspreekpunt nodig. Met ons totaalbeheer staan onze experts 24/7 voor jou klaar en kun je rekenen op de beste beveiliging. Als expert op het gebied van ICT bieden wij deskundig advies en nog veel meer oplossingen die jouw werkzaamheden gemakkelijker en efficiënter maken. Heb je al een ICT-er in dienst? Zelfs dan kunnen wij van waarde zijn door complexere vraagstukken voor je op te lossen.

De mening van onze klanten

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Met vragen kunt u altijd terecht bij onze experts!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Meer weten over een online werkplek in Ridderkerk?

Heeft u een bedrijf in Ridderkerk of omstreken en ziet u mogelijkheden in de cloud? Wij vertellen je graag meer over de voordelen van een online werkplek in Ridderkerk. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen. Bel 088 567 6464 of stuur een e-mail naar info@losning.nl