Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Naar welke oplossing ben jij op zoek?

Grafische Cloud werkplek
Altijd en overal kunnen samenwerken

Real-time samenwerken op iedere locatie vanaf ieder device met dezelfde performance als op kantoor. Geen lange wachttijden met downloaden op locatie. Geen zorgen bij verlies of diefstal. Geen zorgen over dataveiligheid. 

Wij zijn specialist in Grafische (BIM) Cloud werkplekken, gekwalificeerd door Koninklijk Bouwend Nederland, en maken het mogelijk ook deze software in de cloud te kunnen gebruiken. 

Ons pakket aan typen werkplekken maakt het mogelijk om een totale cloudoplossing te bieden aan iedere organisatie. 

Grafische cloud werkplek

Cloud werkplek:
overal net zo goed kunnen werken als op kantoor

Altijd en overal toegang tot je werkplek maakt werken flexibel en efficiënt. Met de Cloud Werkplek heb je toegang tot al je bestanden en software programma's. Geen speciale laptops, je kunt van ieder device inloggen. Geen zorgen bij diefstal of brand, bestanden staan niet op je computer. Geen wachttijden met uploads en downloads, je werkt direct op onze dataserver maar daar merk je dan weer niks van. En het is ook nog eens veel veiliger dan een eigen server. 

Wij hebben de expertise en mogelijkheden om ook voor jouw kantoor de beste oplossing te bieden. Wij weten wat nodig en overbodig is. Zo betaal je nooit teveel. 

Meer over je Cloud werkplek

Totaalbeheer:
ICT volledig ontzorgd door een partner.

ICT moet ondersteunen en geen invulling van je dagelijkse bezigheden zijn. Hoeveel tijd ben jij kwijt aan updates, het oplossen van IT problemen of het aanmaken van nieuwe gebruikers?  Laat professionals je systemen en netwerken beheren en verzeker jezelf van tijd en ruimte voor je core business.

Bekijk de voordelen van Totaalbeheer

Databeveiliging:
je gegevens altijd en overal goed beschermd

Een echt goed en eerlijk antwoord op de vraag hoe veilig of juist kwetsbaar je gegevens zijn, komt van hackers! Maar dan is het misschien al te laat. Laat ons de veiligheid van je systemen checken én met de juiste oplossing komen! Wij checken de systemen en geven advies om cybercriminaliteit te voorkomen. 

Bekijk de opties van Databeveiliging

- VoIP
- Consultancy
- Hardware leasen
- Second opninion
- Webhosting
- Multifunctionele printers

Meer oplossingen die
we je kunnen aanbieden:

Om jouw bedrijf compleet van a tot z te ontzorgen bieden we nog meer ICT-oplossingen aan. Zo kunnen we alle telefonie voor je regelen, je voorzien van alle benodigde hardware en ook webhosting behoort tot de mogelijkheden. Ben je nog geen klant van ons en wil je graag eens weten hoe goed je huidige ICT-infrastructuur nu echt is? Dan is de Second Opinion een goed idee!

Bekijk meer oplossingen

Wil je graag meer weten over onze oplossingen?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Contact opnemen

Liever direct een bericht sturen?
Vul het contact formulier in en dan zorgen wij binnen 24 uur voor een passende reactie en de juiste oplossing!