Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Wij zijn LOSNING ICT en staan voor je klaar!

Écht goede service verlenen was het begin van onze start

Je wilt bij je bedrijfsinformatie kunnen en bereikbaar zijn voor je klanten. Downtime kost geld en is dus geen optie. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor jou om je systemen optimaal te laten draaien. Daardoor kun jij je zorgeloos richten op je core business! Dit is al meer dan dertien jaar lang ons uitgangspunt.

Lees meer over ons

Ons gedreven team
staat altijd voor je klaar

Wanneer je een IT gerelateerde vraag hebt wil je direct geholpen worden. Bij ons kan dat! We vinden service ontzettend belangrijk en zetten daarom continu in op beschikbaarheid. Ons enthousiaste en professionele team staat voor je klaar!

  • Plan: inventarisatie huidige ICT infrastructuur & opstellen verbetertraject en planning.
  • Do: inrichting en beveiliging conform planning.
  • Check: controleren of het opgezette systeem voldoet aan de eisen.
  • Act: afronding en overdracht nieuwe werkomgeving.

Onze werkwijze
voor jouw succes

Ontzorgen begint bij een logische en duidelijke werkwijze. Zo zijn wij er zeker van dat we alle stappen goed doorlopen en ben jij verzekerd van de beloofde uitkomst. We volgen het principe van Plan, Do, Check en Act.

Meer over onze werkwijze

Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures

Senior systeembeheerder

Als senior systeembeheerder houd je je voornamelijk bezig met externe werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat hun systeem blijft werken. Je dagen zijn afwisselend. Het ene moment zit je bij een klant op locatie en het andere moment werk je met je team op kantoor.

Bekijk de vacature
Adviseur Cloud werkplek | Accountmanager

Als Adviseur Cloud werkplek / Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het relatiemanagement en adviseer je bestaande klanten met nieuwe services en over marktontwikkelingen. Omzet genereer door up-sell en cross-sell en door het werven van nieuwe klanten. Jij ziet kansen in de markt en speelt daar op in.

Bekijk de vacature

Samen met onze technologie partners de juiste oplossing vinden.

We werken samen met onderstaande partners om jou de beste hardware en beveiliging te kunnen bieden.