Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Een goed verhaal
komt van twee kanten

Daarom laten we onze klanten graag voor ons spreken. Wat vinden zij van de aanpak en hoe ervaren zij de langdurige samenwerking met LOSNING ICT?

Daarom laten we onze klanten graag voor ons spreken. Wat vinden zij van de aanpak en hoe ervaren zij de langdurige samenwerking met LOSNING ICT?

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat werktekeningen direct kunnen worden geraadpleegd en altijd de juiste versie beschikbaar is. Tegelijkertijd wilde men van de hoge onderhouds- en beheerkosten af nu het huidige IT-systeem vervangen moest worden.

De (grafische) Cloud werkplekkenvan LOSNING bleken het juiste antwoord te zijn op de behoefte van Van Omme & De Groot.  Niet alleen voor standaard werkplekken maar juist ook voor de werkplekken waar zwaardere, grafische softwarepakketten worden gebruikt. 

“Vanaf ieder apparaat altijd je eigen werkplek bij de hand te hebben, ongeacht waar je bent. Zowel vanuit de keet, vanaf kantoor als vanaf thuis, altijd overal bij kunnen geeft heel veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Benieuwd naar het verhaal achter VODG? Klik hier

Geschreven door
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat hebben we dat probleem niet meer. Daarbij wordt het beheer door LOSNING gedaan en worden onze applicaties up-to-date gehouden. Onze samenwerking is erg prettig. Het is fijn dat LOSNING met ons meedenkt over welke mogelijkheden er zijn op ICT gebied en dat vragen en storingen serieus en snel worden opgepakt. Hun Servicedesk is goed bereikbaar en heel behulpzaam. Het is prettig om één centraal aanspreekpunt voor ICT-zaken te hebben.

Geschreven door

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

We zijn flexibeler nu Tekla en Revit in de Cloud Werkplek staan

Voorheen stonden Tekla, Revit en Autocad lokaal. Dan was je continu aan het schakelen. Nu alles op de Cloud Werkplek staat is het makkelijker. Of we nu thuis zitten of bij een klant, we kunnen overal aan de slag. De ondersteuning van de servicedesk van LOSNING is goed en ik kan hen makkelijk bellen. Ze hebben alle infrastructuur bij ons opgezet dus weten van de hoed en de rand. Dat communiceert makkelijker. Je wordt gewoon goed te woord gestaan en netjes en snel geholpen.

Geschreven door
ICT Partner met de beste Cloud Werkplek

Jan Kroon Projectleider K&A

Dankzij de Cloud Werkplek hebben we geen gedoe meer

Met de Cloud Werkplek kunnen we echt overal werken. Daarbij worden we compleet ontzorgd als het gaat om beveiliging en het up-to-date houden van systemen en software. ICT moet het altijd doen. Het is fijn dat LOSNING betrokken is bij onze dienstverlening. Problemen worden direct opgepakt en opgelost. Ik heb contact met LOSNING wanneer ik dat wil en ik krijg altijd een kundig en eerlijk antwoord. De volgende stap wordt het leasen van al onze hardware. Daarmee wordt LOSNING compleet verantwoordelijk voor al onze ICT. LOSNING is voor ons een betrouwbare partner die door hun kennis en kunde ons ontzorgt. Hiermee kunnen wij ons focussen op onze eigen dienstverlening.

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan de klantcase

Geschreven door
Dankzij de Cloud Werkplek hebben we geen gedoe meer

Sietske Voets Directeur Procap