Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Een goed verhaal komt van twee kanten

Daarom laten we onze klanten graag voor ons spreken. Wat vinden zij van de aanpak en hoe ervaren zij de langdurige samenwerking met LOSNING ICT?

We zijn flexibeler nu Tekla en Revit in de Cloud Werkplek staan

Voorheen stonden Tekla, Revit en Autocad lokaal. Dan was je continu aan het schakelen. Nu alles op de Cloud Werkplek staat is het makkelijker. Of we nu thuis zitten of bij een klant, we kunnen overal aan de slag. De ondersteuning van de servicedesk van LOSNING is goed en ik kan hen makkelijk bellen. Ze hebben alle infrastructuur bij ons opgezet dus weten van de hoed en de rand. Dat communiceert makkelijker. Je wordt gewoon goed te woord gestaan en netjes en snel geholpen.

Geschreven door
ICT Partner met de beste Cloud Werkplek

Jan Kroon Projectleider K&A

Dankzij de Cloud Werkplek hebben we geen gedoe meer

Met de Cloud Werkplek kunnen we echt overal werken. Daarbij worden we compleet ontzorgd als het gaat om beveiliging en het up-to-date houden van systemen en software. ICT moet het altijd doen. Het is fijn dat LOSNING betrokken is bij onze dienstverlening. Problemen worden direct opgepakt en opgelost. Ik heb contact met LOSNING wanneer ik dat wil en ik krijg altijd een kundig en eerlijk antwoord. De volgende stap wordt het leasen van al onze hardware. Daarmee wordt LOSNING compleet verantwoordelijk voor al onze ICT. LOSNING is voor ons een betrouwbare partner die door hun kennis en kunde ons ontzorgt. Hiermee kunnen wij ons focussen op onze eigen dienstverlening.

Geschreven door
Dankzij de Cloud Werkplek hebben we geen gedoe meer

Sietske Voets Directeur Procap

Met de Cloud Werkplek hebben we meer bedrijfszekerheid

Met hulp van LOSNING werken we nu volledig in de cloud. Door ons software gebruik was het veel complexer om te emigreren dan een kantooromgeving waar bijvoorbeeld tien mensen zitten die alleen Excel gebruiken. Wij doen bijna al ons werk in Autocad, Revit en Tekla. Daar komt nog wat Adobe software bij en nog wat specifieke render programmatuur. Iedere software leverancier heeft het weer anders geregeld als het gaat om licenties en hoe de software de hardware aanspreekt. Er zijn dus veel oplossingen bedacht om alles volledig over te kunnen zetten naar de cloud.

Nu alles in de cloud staat hebben we meer bedrijfszekerheid. Dagelijks worden er backups gemaakt. Ook zijn de maintenance kosten lager geworden doordat we de systemen meer uniform hebben gemaakt. Ander voordeel daarvan is dat we vandaag iemand kunnen aannemen die morgen gelijk aan de slag kan. We zijn niet meer afhankelijk van specifieke hardware leveranciers en hoeven alleen nog maar bij LOSNING een Cloud Werkplek op te vragen.

Ik heb tijdens de migratie dagelijks contact gehad met LOSNING en vind hen heel toegankelijk. Ze zijn goed bereikbaar, leggen dingen begrijpelijk uit en zijn heel behulpzaam. Dat werkt erg prettig.

Geschreven door
Nu alles in de Cloud staat hebben we meer bedrijfszekerheid

Sander Malschaert Technisch ontwerper en Revit coördinator Atelier Pro

Met de Cloud Werkplek blijven we tijdens projecten ook goed bereikbaar

Door groei van het aantal werkplekken zowel op kantoor alsook via de tablets bij de buitendienst en de steeds hogere eisen die ons CRM vraagt qua serverprestaties, waren we toe aan een nieuwe serveromgeving. In overleg met LOSNING zijn we nu op een cloudoplossing overgegaan. Met de Cloud Werkplekken kunnen we ook op de projectlocaties makkelijk op onze servers.

LOSNING regelt al jaren onze ICT werkplekken en ze groeien gewoon met ons mee. Ze zijn flexibel en helpen ons snel als er vragen zijn. Ze weten direct wie ze aan de lijn hebben, snappen alle ins en outs van onze systemen en bedrijfsprocessen en er is geen gedoe met klant- of ticketnummers. Geen poespas, gewoon rechtstreeks contact en als het nodig is dag- en nacht bereikbaar.

Ik kan LOSNING ICT van harte aanbevelen.

Geschreven door
Met de Cloud Werkplek blijven we tijdens projecten ook goed bereik

David Vonk Calculator Aertgeerts Bouw B.V.