Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Veilig en flexibel
werken vanuit de cloud

Veel organisaties hebben in deze tijd maatregelen getroffen om hun werknemers vanuit huis te laten werken. Maar zijn deze maatregelen wel veilig en, belangrijker nog, toekomstbestendig?

Met Cloud Werkplek is de werkplek van jouw medewerkers altijd optimaal. Het netwerk en de werkplek zijn goed beveiligd met de nieuwste software, belangrijke data wordt altijd centraal opgeslagen en de werkplek is flexibel, ook binnen het eigen huishouden. 

LOSNING zorgt ervoor dat deze punten gegarandeerd zijn en jouw bedrijf klaar is voor optimaal thuiswerken, ook als je met zwaardere, grafische programma's werkt zoals Revit of Archicad! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor meer informatie.

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.


Optimaal thuiswerken:
veilig, flexibel en toekomstbestendig!

Veilig

Alle data en applicaties staan in ons beveiligde datacenter binnen Nederland. Zo voorkom je dataverlies én worden alle vitale applicaties automatisch bijgewerkt. Onze servicedienst staat 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen. 

Flexibel

Overal en altijd toegang tot je eigen werkomgeving. Alle data en applicaties binnen handbereik, inclusief nieuwe updates en licenties. Een internetverbinding en laptop zijn voldoende om een eigen werkplek op locatie te creëren.

Toekomstbestendig

Met Cloud Werkplek is jouw bedrijf voorbereid op de toekomst. Thuiswerken op een efficiënte en professionele manier: data is veilig en snel toegankelijk, applicaties geüpdatet en samenwerken gemakkelijk. Voor ieder bedrijf, groot en klein.

Waarom Cloud Werkplek?

Wordt de antivirus wel automatisch bijgewerkt en de laatste updates van het besturingssysteem en applicaties uitgevoerd? Slaat iedereen de belangrijke data wel centraal op, zodat de back-up volledig is en de data minder gevoelig voor verlies? En is een werknemer binnen het eigen huishouden flexibel genoeg om even de hectiek te ontwijken tijdens een belangrijke conference call?

Dit zijn een aantal voorbeelden van punten die impact hebben op de veiligheid en efficiëntie van thuiswerken. Met Cloud Werkplek zijn deze punten gegarandeerd en is jouw bedrijf klaar voor optimaal thuiswerken!

Bij LOSNING staan al jouw bedrijfsgegevens opgeslagen op onze zwaarbeveiligde servers binnen Nederland. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over het verliezen van data. Bovendien is het werken met de Cloud Werkplek heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt zijn een internetverbinding en een device waarop je je werkplek kunt zien. Je bureaublad ziet er altijd hetzelfde uit en je hebt toegang tot al je programma's en bestanden. Ook als je met zwaardere grafische programma's werkt. 

Lees meer over werken in de cloud!

Totale ontzorging

LOSNING heeft veel ervaring op het gebied van ICT, werken vanuit de cloud en databeveiliging voor bedrijven. Jouw bedrijf moet zorgeloos gebruik kunnen maken van werken vanuit de cloud, zodat thuiswerken en werken op afstand vanzelfsprekend en efficiënt wordt.

De Cloud Werkplek is een totale oplossing voor ieder bedrijf dat gebruik wil maken van thuiswerken en werken op afstand. Wij zorgen voor een complete ontzorging, van analyse tot integratie en implementatie. Binnen één muisklik heb je toegang tot je eigen bureaublad met alle bestanden en applicaties, zelfs zware grafische applicaties.

Onze cloudoplossing is bovendien eenvoudig en snel te implementeren. Het hele proces is zo opgebouwd, dat jullie als organisatie minimale hinder ondervinden van een overstap. 

Lees hier meer over de voordelen van een cloudoplossing bij LOSNING.

Neem contact op en wij vertellen je over de mogelijkheden!

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wil je weten wat thuiswerken en werken op afstand betekent voor jouw bedrijf? Of welke voordelen jouw bedrijf kan halen uit het implementeren van Cloud Werkplek? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden. Een adviesgesprek is uiteraard ook online mogelijk.