Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Je ICT infrastructuur altijd up-to-date en werkend.
Wij regelen het allemaal voor je!

De voordelen van TotaalBeheer

Complete ontzorging

Geen omkijken meer naar updates, licenties, onderhoudscontracten of het installeren van nieuwe hardware. Alles wordt geregeld.

Veilige systemen

Een goed aangelegde infrastructuur, continu monitoring en tijdige bijsturing indien nodig. Problemen worden opgelost voordat ze een probleem worden.

24/7 Support

Een team dat oog heeft voor details, problemen zo snel mogelijk oplost en je graag verder helpt bij vragen en storingen.

Je ICT omgeving altijd beschikbaar

Door je gehele systeem- en netwerkbeheer uit te besteden aan een team professionals, kun je zonder zorgen blijven werken. Wij zorgen ervoor dat je ICT-omgeving altijd beschikbaar is, je applicaties en bestanden overal gebruikt kunnen worden en je medewerkers met gemak kunnen werken. Via monitoring houden we je omgeving continu in de gaten en onderhouden we je systemen op afstand. Problemen worden opgelost voordat ze groot worden en bij vragen staan we gelijk voor je klaar.

ICT beheer op maat

Van software installaties tot hardware onderhoud, van on-site support tot complete outsourcing. We regelen het allemaal!  Of je nu werkt met een fysieke server, een virtuele server of een omgeving in de cloud, we kunnen je met iedere omgeving ontzorgen.
TotaalBeheer is een op maat samengestelde dienst en is een combinatie van diensten zoals systeembeheer, monitoring, servicedesk, patch management, advies en management ondersteuning. Samen kijken we naar jouw behoeften, zodat we je precies de juiste ondersteuning kunnen geven.  

Waarom je complete systeembeheer uitbesteden aan LOSNING?

 • Altijd de juiste bezetting
  Je bent niet meer persoonsafhankelijk bij ziekte, vakantie of vertrek van je systeembeheerder. Wij zijn namelijk 365 dagen per jaar voor jou aan het werk en bereikbaar.
 • Gebruik van betrouwbare technieken
  Onze goed beveiligde servers staan in Nederland en we werken volgens de ISO 27001 norm.
 • Proactief ICT beheer
  Door onze continue monitoring worden storingen vroegtijdig gesignaleerd en opgelost.
 • De beste beveiliging
  Je data zijn veilig doordat we alle mogelijke beveiligingsmaatregelen nemen. Denk aan managed antivirus, firewall, anti-spam, anti-malware en encryptie op de laptops.
 • Effectievere inzet van IT beheerder
  Je eigen IT beheerder kan zich meer focussen op zijn primaire taken. IT vragen die veel tijd kosten legt hij neer bij LOSNING.
 • 24/7 support
  Bij storingen en vragen is onze servicedesk 24/7 bereikbaar. Onze specialisten bieden je de juiste ondersteuning aan zodat je snel weer aan het werkt kunt.

Wij leveren een totaaloplossing voor al je ICT-vraagstukken. Van on-premise tot volledig in de cloud, ook met grafische applicaties. LOSNING ICT heeft de kennis en ervaring om je het juiste advies te geven voor jouw specifieke vraagstukken.

Monitoring

Wat gebeurt er met je bedrijf wanneer je niet meer bij je bestanden kunt? Wanneer je website offline gaat? En wanneer je niet meer kunt e-mailen?
Het uitvallen van de ICT is één van de grootste angsten van ondernemers.
Monitoring is een dienst waarmee we dit kunnen voorkomen, doordat we je ICT omgeving continu in de gaten houden. Net als dat een rookmelder continu in de gaten houdt of er rook in de ruimte is, controleren we met Monitoring je ICT systemen op onregelmatigheden. Daardoor kunnen we tijdig problemen signaleren en oplossen. Vaak zelfs zonder dat je dit merkt! 

Welke onderdelen worden er bewaakt met Monitoring?
- Netwerkcomponenten en switches, kortom alle ICT infrastructuur
- Servers, fysiek en virtueel
- Werkplekken
- Websites

Hoe bewaken we met Monitoring je ICT omgeving?

 • We checken of je website(s) en werkplekken online zijn.
 • We voeren updates tijdig door en houden upgrades in de gaten (patchbeheer).
 • We plannen taken zoals Windows updates automatisch in.
 • We controleren of je nog genoeg schrijfruimte hebt om je werk op te slaan en je systemen draaiende te houden.
 • We checken of je werkomgeving up-to-date is en tegen virussen beschermd.
 • We ontvangen beveiligingswaarschuwingen via het dashboard, e-mail en/of sms.

Ook houden we uitgebreide rapportages bij zodat je altijd inzicht hebt in wat wij achter de schermen voor je doen en wat de status is van je ICT-processen. We bieden de dienst Monitoring aan vanaf onze eigen servers. Hierdoor is geen hardware of software investering nodig. Een nog groter voordeel is dat we er voor zorgen dat onverwachte storingen geen invloed hebben op de werking en bereikbaarheid van je applicaties. Valt er namelijk onverwachts een server uit, dan wordt deze automatisch overgenomen door de volgende server. Dit wordt ook wel redundantie genoemd. Hierdoor kunnen wij een uptime garantie van 99,99% geven.

Dankzij Monitoring kunnen wij problemen oplossen voordat ze een probleem worden voor je bedrijf!

Ontzorg mij volledig

Wil je graag meer weten over onze verschillende oplossingen?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Contact opnemen

Liever direct een bericht sturen?
Vul het contact formulier in en dan zorgen wij binnen 24 uur voor een passende reactie en de juiste oplossing!