Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

VoiP via Teams
Telefonie en samenwerken vanuit één platform

Een volwaardige telefooncentrale vanuit je Office365 omgeving

Eén platform

Werk gecentraliseerd met je team vanuit één platform met projecten, agenda en alle communicatie. Geen aparte telefooncentrale meer nodig. Vaste kosten per maand. Bellen en werken vanuit dezelfde applicatie. 

 

Klantgericht

Overal en altijd bereikbaar voor je klanten. Collega's kunnen direct doorverbinden of stel zelf een persoonlijke bericht in. Wachtrijen en belscenario's verbinden de beller direct door naar de juiste persoon en/of afdeling, met inzicht in de klantgegevens en mogelijke historie. 

Flexibel

Makkelijk op en af te schalen wanneer je maar wilt. In te richten naar eigen wensen en belscenario's, als organisatie, team of individueel. Communiceer intern en extern, individueel of als groep met één knop en behoud je bestaande telefoonnummer. 

Een professionele telefooncentrale voor iedereen bereikbaar

VoiP, bekend als bellen via internet of Skype Business heeft veel voordelen. Zo kun je onbeperkt bellen tegen vaste kosten. Omdat bellen via internet gaat, maakt het niet uit waar je collega of klant zit, of waar je zelf bent. VoiP kent geen landsgrenzen en geen onverwachte dure belminuten. Nu Skype Business niet meer wordt ondersteund en met de introductie van Teams zijn de mogelijkheden van telefonie, communicatie en samenwerken enorm veel groter geworden en volop in ontwikkeling. Niet alleen videobellen en video conference calls hebben een vlucht genomen, webinars organiseren van 100 personen en meer is voor Teams geen uitdaging.

VoiP via Teams werkt als een professionele telefooncentrale. Zo kun je keuzemenu's instellen zodat je beller direct naar de juiste contactpersoon wordt doorverbonden. In de wacht staan hoeft niet vervelend te zijn met een melodie en informatie over wachttijden waarna je direct naar de juiste afdeling wordt doorverbonden. Persoonlijke belscenario's informeren de beller en verbetert je klantgerichtheid. Grotere organisatie's kunnen op deze manier eenvoudig inkomende telefoongesprekken naar de juist afdelingen en personen leiden. Voor kleinere organisaties betekent het direct een professionelere uitstraling. 

Flexwerken en thuiswerken wordt een stuk eenvoudiger. Je klant hoeft hier niets van te merken. Alle gegevens die nodig zijn, verschijnen automatisch als de klant belt. 

Inzicht krijgen in je belverkeer doe je met één druk op de knop. Zo heb je altijd inzicht in je professionele belverkeer.

Bel via de Teams app vanaf je mobiele apparaat naar ieder nummer, zowel vaste lijnen als mobiele telefoons. Staat het nummer nog niet in je contacten, dan kun je via het klavier gewoon het nummer kiezen. 

Hoe werkt VoiP via Teams

Door het koppelen van je bestaande telefoonlijn aan Microsoft Teams ontstaat er één geïntegreerd systeem. Zo behoud je je bestaande nummer en infrastructuur van je huidige telefonie aanbieder aangevuld met de voordelen van werken in Teams. Gebruikers verbinden ongeacht netwerk, locatie of apparaat met MS Teams. Teams maakt vervolgens de link met de Certified Session Border van je telefoonaanbieder. Je hoeft hier verder geen infrastructuur voor aan te leggen. Nummers en telefoonkosten blijven bij je telefonie aanbieder. 

                       visualisatie Viop via Teams

 

De voordelen van VoiP via Teams op een rijtje

  • Microsoft Teams, één platform voor chat, video en audio
  • Werken met Office365 en Teams betekent centraal samenwerken met alle informatie binnen één Cloud applicatie.
  • Individueel bellen of als groep
  • Professionele telefooncentrale
  • Altijd bereikbaar, indien nodig met belscenario's zoals keuzemenu's en wachtrijopties. 
  • Kostenbesparend, vaste kosten per medewerker per maand
  • Ideaal voor thuiswerken of werken op locatie
  • Behouden van eigen telefoonnummer
  • Instellen persoonlijke belscenerario bjivoorbeeld bij afwezigheid. 
  • Direct inzicht in klantengegevens bij inkomend gesprek

Is Voip via Teams geschikt voor uw organisatie?

Werk je met Office365 dan is de kans groot dat Teams al een geïntegreerd onderdeel is binnen je organisatie. Met VoiP via Teams komt daar een nieuwe dimensie aan mogelijkheden bij. Telefonie houdt niet op bij bellen. Teams opent een nieuwe wereld aan online samenwerken en communicatie. 

Interesse in VoiP via Teams? Neem vrijblijvend contact met ons op, we adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van VoIP via Teams?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Contact opnemen

Liever direct een bericht sturen?  Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!