Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Voordelen cloud oplossing

Cloud oplossingen komen steeds vaker voor. Maar is het ook iets voor jouw bedrijf? Bij LOSNING ICT bieden we een cloud oplossing voor verschillende soorten bedrijven. Van een klein of middel bedrijf, tot grote organisaties. Op deze pagina zetten we de voordelen van een cloud oplossing op een rijtje.

Wil je nog meer weten over de voordelen van cloud oplossingen of over de ontwikkelingen van de ICT-branche? Vul dan ons contactformulier in! We nemen snel contact met je op. 

Neem contact met ons op

De voordelen van een 
Cloud oplossing

Flexibel & schaalbaar

Je kunt op elk gewenst moment je ICT-omgeving aanpassen. Een medewerker in of uit dienst? We hebben het zo voor je aangepast!

Betrouwbaar & bereikbaar

Je gegevens zijn altijd beschikbaar, we werken met strenge normen en wij staan 24/7 voor je klaar om storingen op te lossen.

Voordelig & veilig

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en je data staat in ons beveiligde datacenter. Nooit meer zorgen over dataverlies bij brand of diefstal.

Voordelen van een cloud oplossing bij LOSNING ICT

De cloud oplossingen van LOSNING ICT bieden absoluut voordelen ten opzichte van vaste bedrijfssystemen. Lees hieronder welke voordelen dit jouw bedrijf kan opleveren! 

1. Je kunt overal werken
Met een cloud oplossing heb je alleen een internetverbinding nodig om te kunnen werken. Je kunt dus overal ter wereld op elk device werken en je bent niet beperkt tot het device dat je op dat moment bij je hebt.

2. Periodiek onderhoud en software-updates
Eén van de voordelen van de cloud oplossing, is dat deze automatisch wordt geüpdatet. Je hebt dus geen extra kosten voor onderhoud en je bent verzekerd van de nieuwste updates van de leveranciers.

3. Geen investeringen in dure hardware
De cloud oplossingen van LOSNING ICT brengen geen hoge aanschafkosten en grote investeringen met zich mee. De gewenste cloud oplossing wordt namelijk in abonnementsvorm aangeboden. Dit abonnement is schaalbaar, op basis van de grootte van jouw bedrijf. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

4. Betere samenwerking
De teams binnen je bedrijf zijn in staat om altijd en overal documenten te openen, bewerken en te delen. Hierdoor werk je dus nog beter samen met elkaar of met de klant! Applicaties gebaseerd op de workflow geven dus realtime inzicht in projecten waardoor je nog beter kunt samenwerken.

5. Veiligheid
Veiligheid is enorm belangrijk. Wanneer er brand uitbreekt, laptops worden verloren of iets anders waardoor gegevens kwijtraken, heb je als bedrijf een enorm probleem. Een duur apparaat kan nog vervangen worden, maar gevoelige gegevens die op straat komen te liggen zijn enorm gevaarlijk. LOSNING ICT werkt met strenge normen voor de databeveiliging, om datalekken te voorkomen. Wij hebben zelfs 'ethical hackers' in dienst om de mogelijke kwetsbaarheid van de systemen te testen! 

De eigenschappen van onze cloud oplossing

Overtuigd van de voordelen van een cloud oplossing? Wanneer je bij LOSNING ICT werkt in de cloud, krijg je een ruime opslag per gebruiker, een beheerde antivirus en spam en een dagelijkse back-up van jouw werkplek. Daarnaast is het mogelijk om met veel verschillende soorten applicaties in de cloud te werken! Bijvoorbeeld Sketchup, Archicad, Lumion, Autocad, Revit en nog veel meer. Wanneer jouw benodigde applicatie hier niet bij staat, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk altijd bereid om mee te denken in verbeteringen van onze cloud! 

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Wil je meer weten over de voordelen van de cloud oplossing?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Onze specialisten staan voor je klaar!

Ons team van specialisten staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de voordelen van de cloud oplossing. Daarnaast kunnen ze een specifiek advies geven voor jouw situatie en/of bedrijf! Naast cloud oplossingen bieden we ook totaalbeheer en andere oplossingen aan.