Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Werken in de cloud

Werken in de cloud is voor sommige ondernemers een vanzelfsprekende werkwijze. Terwijl dit voor andere bedrijven wellicht nog zeer onduidelijk is. Wat houdt het precies in en wat kun je ermee?

Een ‘cloud’ kan uitgelegd worden als een online opslagplaats, een server die altijd bereikbaar is. Zo kun je via internet altijd bij bestanden of andere data. Een voorbeeld hiervan is Dropbox: een bekende clouddienst voor het opslaan van bestanden. Maar het opslaan en delen van bestanden is nog maar het begin! LOSNING ICT legt je graag uit wat er nog meer mogelijk is.

Stuur ons een berichtje

Dit is een verplicht veld.

De voordelen van
werken in de cloud

Onafhankelijk...

…van locatie, moment of apparaat: je kunt overal bij je bestanden!

Beveiligd...

… in een professioneel datacenter. Geen zorgen over brand of diefstal.

Flexibel...

… en voordelig. Je betaalt wat je gebruikt en je kunt makkelijk de ICT omgeving aanpassen.

Altijd toegang tot bestanden en programma's

Zonder het gebruik van een cloud werkplek is het alleen mogelijk om via één apparaat toegang te krijgen tot je favoriete bestanden of programma’s. Een zakelijke afspraak op een andere locatie kon daarom een belemmering zijn. Maar met de cloud oplossing van LOSNING ICT is alles met één muisklik bij de hand. Een internetverbinding volstaat om toegang te krijgen tot de cloud, om zo eenvoudig bestanden op te halen. Maar ook zware grafische programma's kunnen draaien op onze cloud: Sketchup, Autocad, Revit en nog veel meer! 

Eigenschappen van onze cloud

Altijd en overal toegang tot je gegevens: LOSNING ICT maakt het mogelijk. Op maat aan te passen, maar altijd veilig en up-to-date:

• Een dagelijkste back-up van de gegevens;
• Continu kritische monitoring en support op afstand;
• Je software en microsoft pakketten zijn altijd up-to-date;
• Een beveiligde toegang en antivirus en -spam.

Meer oplossingen van LOSNING ICT

Werken in de cloud is efficiënt, gemakkelijk en bespaart je veel tijd. Maar naast het leveren van een cloud, kan LOSNING ICT nog veel meer voor jouw bedrijf betekenen! Met het totaalbeheer leveren wij bijvoorbeeld complete ontzorging. Zo heb je geen omkijken meer naar licenties, beheer of contracten. Daarnaast kunnen wij je helpen aan VoIP diensten, multifunctionele printers of webhosting.

Deze klanten gingen je voor:

Altijd en overal bij kunnen, zelfs vanuit de keet, geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Dat is toch fantastisch!

Voor veel bedrijven in de bouwsector is werken met grafische programma’s (zoals Solibri en Autocad) vanuit de Cloud een uitdaging. De vraag van VODG was dan ook: hoe krijg ik mijn data beschikbaar op bijvoorbeeld een bouwplaats zodat ...
Van Omme en De Groot kiest voor Cloud werken van LOSNING ICT

Iris SchouwenburgBIM Regisseur en IT Specialist - Van Omme en De Groot

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Op zoek naar cloud experts?

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

LOSNING ICT ondersteunt je graag

Klinkt werken in de cloud als de oplossing voor jou of jouw bedrijf? Of wil je hier nog meer informatie over? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij denken graag met je mee!