Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Ontzorgen begint bij een logische en duidelijke werkwijze.

Duidelijkheid geven over wat we doen is een van de speerpunten binnen onze werkwijze. Zo zijn wij er zeker van dat we alle stappen goed doorlopen en ben jij verzekerd van de beloofde uitkomst. 

Wat kun je verwachten?

Om jou naar de beste oplossing te leiden, volgen we het principe van Plan, Do, Check en Act.

PLAN - Kennismaking, inventarisatie & voorstel

Tijdens een persoonlijke kennismaking horen wij graag jullie doelstellingen, uitdagingen en wensen. Zo krijgen we een goed beeld van jullie organisatie en bijpassende oplossingen. 
Nadat we jullie doelen en wensen hebben geïnventariseerd, ontvang je binnen een week een voorstel van ons. In dit voorstel vind je een omschrijving van de dienst en het aantal uur dat er wordt gepland voor de implementatie. Ook mag je van ons verbeterpunten verwachten, die we aandragen op basis van de inventarisatie. Na akkoord op ons voorstel, gaan we voor je aan de slag.

DO - Concept en ontwerp

Naast jullie huidige omgeving gaan we de nieuwe oplossing draaien. Hierbij worden de afgesproken configuraties ingesteld. Daarna gaan we deze testomgeving opleveren om samen te kijken of dit voldoet aan de wensen.

CHECK - Testen

De oplossing kan in deze fase getest worden door de door jullie aangewezen contactpersonen. Zaken die op dit moment nog niet goed functioneren zullen worden aangepast. De testfase wordt voortgezet totdat aan jullie wensen is voldaan.

ACT - Oplevering & controle

Na afronding van de testfase spreken we een moment af voor de daadwerkelijke oplevering. Vanaf dat moment gaat jullie organisatie de nieuwe oplossing in gebruik nemen. In deze belangrijke fase staan wij  voor jullie klaar om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. 
Ook na de oplevering kun je op onze ondersteuning rekenen. Wanneer er verbeterpunten gesignaleerd worden, gaan we ermee aan de slag. We blijven continu betrokken bij jullie organisatie en blijven alert op verbeteringen.

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Wil je liever dat wij jou bellen?

Dat doen we graag! Stuur ons even een berichtje en we nemen snel contact met je op!