Menu
info@losning.nl 088 567 6464 Klantportaal Ondersteuning op afstand

Een oplossing op maat
voor jouw werknemers

Werken in de Cloud maakt je onderneming snel en flexibel

Door je medewerkers een Cloud Werkplek te geven kunnen ze altijd en overal aan het werk. Daarbij kun je jezelf een hoop tijd besparen door instellingen te standaardiseren zodat iedere Cloud Werkplek dezelfde specificaties heeft. Een nieuwe medewerker kan hierdoor direct aan het werk en jij kunt snel en flexibel op- en afschalen wanneer dat nodig is.

Door je ICT Beheer uit te besteden, houd je tijd, geld en energie over voor je business.

Wij regelen updates, licenties, onderhoudscontract en installeren nieuwe hardware. Indien nodig leggen wij je complete ICT infrastructuur voor je aan. We monitoren je ICT omgeving en lossen problemen op voordat je er last van krijgt. Daarbij staan we 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden en storingen op te lossen. Je kunt ons dus zien als je externe ICT afdeling.  

Wat biedt TotaalBeheer?

Zijn je systemen écht goed beveiligd of staat de achterdeur open voor hackers?

Binnen de zakelijke dienstverlening heb je te maken met veel bedrijfsdata en klantgegevens. Gevoelige informatie die binnen het bedrijf moet blijven. Weet jij wat de status is van je databeveiliging? Met een aantal testen weet je hoe kwetsbaar je bent voor aanvallen van buitenaf én hoe het gesteld is met de interne beveiliging.

Hoe controleer ik mijn databeveiliging?

Tevreden klanten aan het woord

over onze dienstverlening

Met de Cloud Werkplek en service van LOSNING ervaren we meer gemak

Het overgaan naar de Cloud Werkplek ging voor ons geruisloos. We ervaren nu vooral het gemak van overal en altijd bij onze bedrijfsdata kunnen. Voorheen hadden we servers op locatie staan en als die klapten, lagen we stil. Nu alles online staat ...

Daisy van den Broek Office manager Whitevision

Dankzij LOSNING kunnen wij ons focussen op onze dienstverlening

LOSNING is voor ons een IT partner die altijd direct voor ons beschikbaar is en meteen met een advies of oplossing komt. De servicedesk van LOSNING is goed bereikbaar en dankzij hun adequate communicatie weten we altijd de status van een call. ...
Een ICT Partner die Altijd Direct Beschikbaar is

Gert Greven Technisch Manager Oranje Furniture Care

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Bel ons 088 567 6464 E-mail ons info@losning.nl

We staan je graag te woord en helpen je verder!

Wil je liever dat wij jou bellen?

Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier.